Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Átmenetileg sorszámot alkalmaz az Égáz

Egy hibás számla miatt szeretett volna reklamálni az Égáz soproni ügyfélszolgálatán Fekete Gyula. – Telefonon lehetetlen őket elérni,

e-mail-emre két hete nem érkezett válasz, tehát marad a személyes megkeresés. Munkaidőm miatt csak délután érek rá, így akkor próbáltam. A soproni Égáz-irodában a portás már a bejutás előtt közölte, hogy csak sorszámmal lehet bejutni. Azonban a délutáni fogadóidőre csak délelőtt lehet sorszámot kérni. Ha ráérek délelőtt bemenni, elintézem az ügyem, nincs szükségem a sorszámra. Ha csak délután érek rá, akkor sosem jutok be.

– A december óta jelentős mértékben megnövekedett ügyfélforgalomra tekintettel a személyes ügyfélszolgálati irodákon átmeneti jelleggel sorszámot alkalmaz társaságunk – tudtuk meg Iváncsics Sándortól, az Égáz-Dégáz Zrt. ügyfélszolgálati igazgatójától. – Az egy munkanapon belül elintézhető ügyfélmegkeresések számát figyelembe véve ezzel a megoldással ügyfeleink információt kapnak arra vonatkozóan, hogy ügyintézésük mikor történhet meg. Így elkerülhető az órákon át tartó felesleges várakozás, tervezhetővé válik az ügyfélfogadás rendje, valamint nyugodtabb körülmények között zajlik az ügyintézés. Az ügyfélszolgálati irodák nyitva tartási rendjét az irodákon elhelyezett közüzemi szolgáltatói üzletszabályzatban, illetve a társaság honlapján tekinthetik meg ügyfeleink. Tájékoztatásul közöljük, hogy az állandó nyitva tartású irodáink szerdánként hosszított ügyfélfogadással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogadóóra

Mosonmagyaróvár. Sári Gyöngyi önkormányzati képviselő holnap délután 4 és 5 óra között a… Tovább olvasom