Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Átlátszó: állami vezetők közpénzből plasztikai sebészetre is jártak

Az állami vezetői juttatásra jogosultak körében a legtöbben fogászatra jártak, de volt aki igénybe vette a plasztikai sebészetet is - írja az atlatszo.hu.

Az atlatszo.hu egy közel 3 hónapon át tartó adatigénylés-sorozattal kiderítette, hogy 2009-től 2013. augusztus végéig a jogosultak közül hányan, milyen, és mennyi ellátást vettek igénybe a Honvédkórházban. Plasztikai sebészet, pszichiátria, és andrológia is van a listán a sok fogászati kezelés mellett.

A portál azt is írja, hogy a fekvőbetegellátások között nincs igazán érdekesség. A plasztikai sebészet 2012-es 2 darab igénybevételén kívül, a járóbetegellátás azonban már sokkal változatosabb.

A “legnépszerűbb" osztály az állami vezetői juttatásra jogosultak körében minden évben a fogászat volt, de sokszor látogatták a labort, a füll-orr-gégészetet, a sürgősségit, a sebészetet, a röntgent, a belgyógyászatot és a szájsebészeti szakambulanciát is.

2009-ben 5, azóta minden évben 4 ellátás volt a plasztikai sebészeti szakambulancián, 3-3 a pszichiátriai szakrendelőben, és 2012 kivételével (akkor 9) évi 5 a klinikai pszichológia szakambulancián.

Kiemelték még, hogy 2009-ben 9, majd 5-5, tavaly 4, idén augusztusig pedig 3 ellátás volt az andrológia – férfigyógyászat – osztályon, amely elsősorban a férfimeddőséggel és a férfiak szexuális problémáival (libidógondok, merevedési zavarok) foglalkozik.

A www.atlatszo.hu cikkéhez és további információkért kattintson ide >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halottat találtak egy égő házban

A mélykúti családi ház teljes terjedelmében égett. Tovább olvasom