Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 7°C | 10°C Még több cikk.

Átalakuló hatóságok

A hatékonyabb, ügyfélbarát építésügyi igazgatás megteremtését és az építési szabályok szigorúbb érvényesítését szem előtt tartva döntött a kormány az építésügyi és építésfelügyeleti hatóságok átalakításáról. Az építésügyi hatóság átszervezésével egységes szakmai irányítás alá kerül az építésügy. Elsőfokú építésügyi hatóságként a kormányrendeletben kijelölt körzetközponti önkormányzati jegyző, másodfokon a regionális közigazgatási hivatal fog eljárni.

Rendkívüli bizottsági ülés

Rendkívüli foglalkoztatási és munkaügyi bizottsági ülést kezdeményez január 8-ra a Fidesz a munkaerő-piaci nyitás miatt – jelentette be Bernáth Ildikó, a bizottság fideszes alelnöke budapesti sajtótájékoztatóján. Miután Romá-

niában és Bulgáriában kedvezőbb a gazdasági helyzet, tartunk attól, hogy a hazai vállalkozások, illetve a Magyarországon működő multinacionális cégek egy része áttelepül az újonnan csatlakozó országokba. A rendkívüli bizottsági ülésen választ várunk arra, készült-e ezzel kapcsolatban felmérés, és ha igen, mit tükröz – mondta. (mti)

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tini hokis halála

Jégkorong

Egy 17 éves kanadai jégkorongos mérkQzés közben összeesett és meghalt a… Tovább olvasom