Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 9°C | 11°C Még több cikk.

Átalakul a Vodafone Magyarország: lemond az elnök-vezérigazgató

Átalakul a Vodafone Magyarország, aminek az egyik következménye az, hogy Beck György, a társaság elnök-vezérigazgatója lemond operatív pozíciójáról, s csak elnöke lesz a cégnek.

Beck György a társaságot öt éve vezeti, s október elején válik meg vezérigazgatói székétől. Az elnök a későbbiekben külső kapcsolatok építésével és lobbi-tevékenységgel foglalkozik majd.

Beck György csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az új vezérigazgató Diego Massidda lesz. Diego Massidda jelenleg a Vodafone Csoport és a Vodafone Németország video és connected home üzletágának igazgatója. A magyar cégnél ő irányítja majd operatív vezetőként a működés egészét, és viseli a teljes körű felelősséget a vállalat eredményeiért.

Beck György a váltásról elmondta, a magyar távközlési szektorban és az infokommunikációs piacon egyre élesebb a verseny, ráadásul a szabályozói és politikai környezet is mind komolyabb kihívások elé állítja a vállalatot.

Beck György 2007 óta a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. Közreműködésének köszönhetően a Vodafone csoport pénzügyi szolgáltató központját 2007 májusában telepítették Magyarországra, Miskolcra. Szintén az ő irányítása mellett kezdte meg működését a cég Miskolci Regionális Ügyfélszolgálati Központja 2009-ben. Beck György 2010 márciusában lett elnöke is a Vodafone Magyarországnak.

A Vodafone előtt Beck György a HP Magyarország vezérigazgatója, a Compaq Kelet-Közép-Európáért és Magyarországért felelős vezérigazgatója, valamint a Digital Magyarország vezérigazgatója volt.

A Vodafone több mint 2,6 millió ügyfelének nyújt telekommunikációs szolgáltatásokat és kétezernél is több munkatársat foglalkoztat, beleértve a miskolci regionális ügyfélszolgálati központban és a Vodafone operációs központban dolgozókat is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem volt alkalmas a tárgyalásra a felsőoktatási törvény legújabb változata

Levették napirendről a közigazgatási államtitkári egyeztetésen a felsőoktatási törvény legújabb… Tovább olvasom