Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Átadták a kultúrházat

Mintegy harmincmillió forintból újították fel a sopron-balfi József Attila Kultúrházat, amelyet az elmúlt hévégén adtak át. A megszépült épületben irodalmi szabadiskola indul januártól.
Kívül-belül teljesen megszépült a sopron-balfi József Attila Kultúrház. A felújított épületben már meg is nyílt az első kiállítás: Nagyné Samu Henrietta mutatja be mézeskalács remekeit. A házra egyébként ráfért már nagyon a renoválás. A munkálatok mintegy harmincmillió forintos költségét a soproni önkormányzat fedezte. Az elmúlt hétvégén átadott művelődési házból egyelőre még

hiányoznak a berendezések, de a tervek szerint ezt januárig pótolják.
Sopron-Balfon számos csoport működik. A ház ad otthont a mazsorettcsoportnak, az énekkarnak, a dalárdának és az ifjúsági klubnak. A helybéliek ezért is örültek nagyon a felújításnak. Az elmúlt hétvégi avatáson részt vett Abdai Géza közösségi ügyekért felelős alpolgármester, valamint Kóczán Zoltán, a régi és Kocsis János, a részönkormányzat mostani vezetője. Elhangzott: januártól irodalmi szabadiskola indul, valamint a kibővített kulturális programok jelentős részét is ekkortól indítják el. A napot jótékonysági bál zárta, a bevételt az iskolások javára fordítják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

nincs szakadás

kosárlabda

Nem olyan súlyos a Soproni sÖrdögök amerikai centerének, Calvin… Tovább olvasom