Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Átadja trónját a Playboy-nyuszi

Már csak néhány nap, és a Playboy magazin modellversenyének tavalyi, győri nyertese átadja trónját utódjának. Pantinchin Edinának az elmúlt egy évben fantasztikus élményekben és rosszindulatú pletykákban egyaránt volt része.

KATTINTSON A KÉPEKRE >>


 

Egy ország irigyelte és férfiak ezrei legeltették  szemüket a formás győri diáklányon, amikor tavaly ősszel őt választották az Év Playmate-jének. A cím egy gyönyörű BMW-vel és a magazin háziasszonyi posztjával járt, ami gyökeresen megváltoztatta a szőke modell életét. Interjúk, fotózások, külföldi utazások követték egymást, mindennek megkoronázásaként pedig a nívós lap címlapján sokkolta a férfinépet. Azóta eltelt egy év, s már az újabb tizenkét trónkövetelő készülődik, hogy versenybe szálljon a megtisztelő címért. Természetesen Edina is alaposan szemügyre vette a lehetséges utódokat, azzal azonban, hogy legtöbbjük jól láthatóan a modern szépségipar vívmányával, szilikonmellel nyomul, nem ért egyet.

– Amikor tavaly megnyertem a versenyt, a zsűri szerint sokat nyomtak a latban a természetes idomaim, akárcsak a két évvel ezelőtti győztes, Bódi Sylvi esetében – emlékszik vissza a döntőre a 24 éves diáklány, akinek alakjáról szintén számos pletyka látott napvilágot. Ő bebizonyította, hogy formás kebleit kizárólag szerencsés génjeinek köszönheti, és biztos benne, hogy idén is a természetesség győz a sebészkés felett.
– Nem ítélem el, aki megcsináltatja a mellét – lehet, hogy egyszer, szülés után én is ilyen döntésre jutok –, de ez a verseny nem erről szól. Tudomásul kell venni, hogy egy szilikonmell, akármilyen profin is van megműtve, soha nem lesz olyan szép, mint egy eredeti.

Az eszével akar érvényesülni

Az elmúlt egy évben az is kiderült, hogy Edina  nemcsak mellbőségével, hanem eszével is lemossa a buta cicababákat. A vele készült interjúk során, amellett, hogy bebizonyította, nem illik rá a „buta szőke" sztereotípia, alkalma volt belekóstolni abba, amit végzős kommunikáció szakos hallgatóként évek óta tanul: a szerkesztőségek, a tévézés, rádiózás világába, s megtapasztalni, milyen a másik oldalon. S bár a lecsúszott exvalóságshow-sztárok alaposan elkoptatták a „médiában szeretnék dolgozni" szófordulatot, Edina komolyan gondolja a dolgot.

– A rádiózás érdekel, különösen, amióta volt alkalmam kipróbálni a műsorvezetést. Nem hiszem, hogy a szőke modellekkel szembeni előítéletek akadályozni fognak, már csak azért sem, mert a mikrofon mögött akár zsákot is húzhatok a fejemre; ott csak a tehetség és a talpraesettség számít. Nem zárkózom el persze attól sem, hogy újra bevállaljak egy fotósorozatot, de a minőségből nem engedek: hiába bombáztak már a verseny előtt is ajánlatokkal, csak olyan munkát vállalok el, amire büszke lehetek, és azért sem vagyok hajlandó nyomulni.

Talán ezért van, hogy a tavalyelőtti nyertest, Bódi Sylvit jóval többet láthattuk a médiában, mint Edinát, aki ezt cseppet sem bánja.
– Sylvi kivételesen talpaesett, ügyes lány, és úgy látom, sokkal jobban élvezi a szereplést, mint én. Én nem hajtom a lehetőségeket, s éppen ezért nem is irigykedem rá.
Edinára azonban annál többen irigyek, s még többen vannak, akik szeretnének közel kerülni hozzá. Ki ezért, ki azért. Néhány emberi csalódás után megtanulta felismerni az érdekembereket, azokat, akiket nem Pantinchin Edina, hanem csupán az Év Playmate-je érdekelt.

Félt a nagyitól

– Az elmúlt egy évben sok új barátságot köthettem volna, de nem tettem. Most is azoknak az embereknek a társaságát keresem, akiket korábbról ismerek, a barátságaim több évesek. Sok olyan emberrel találkoztam, akik érdekből közeledtem felém – az egyik exvillalakó például közölte, hogy találkozgatnunk kellene, mert jó visszhangja lenne a kapcsolatunknak –, de azt hiszem, ilyen „barátokra" senkinek nincs szüksége. Ma már le tudom rendezni kedvesen a hasonló szituációkat, s a helyükön tudom kezelni az ilyen embereket. Voltak persze pozitív reakciók is. A nagymamámnak például, akinek kezdetben el sem mertem mondani, milyen versenyen nyertem, rengetegen gratuláltak!
S hogy mi a helyzet férfifronton? El kell keserítenünk a rajongókat: Edinának komoly barátja van. Gergővel, egyik évfolyamtársával a tavalyi verseny előtt két héttel kerültek össze, s kapcsolatuk kibírta a döntő utáni felfokozott időszak megpróbáltatásait. Sőt: mivel a vendéglátást hallgató fiú Amerikába megy egyéves szakmai gyakorlatra, a tervek szerint Edina is vele tart majd a napfényes Miamiba.

A Kisalföld Vasárnap Reggel előfizetési árai:
 
1 havi előfizetés: 399 forint
3 havi: 1.197 forint
6 havi: 2.394 forint
12 havi: 4.788 forint

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kicsi dió (székely népmese)

Tovább olvasom