Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Árverésen Orbán csokipapírja

Egy LMP-s képviselő megszerezte, majd árverésre bocsátotta annak a csokinak a papírját, amit a miniszterelnök hétfőn evett meg a Parlamentben.
Ikotity István LMP-s képviselő megszerezte, majd a Vaterán árverésre bocsátotta annak a csokoládénak a papírját, amit a miniszterelnök hétfőn fogyasztott el a Parlamentben a plenáris ülés ideje alatt.

A miniszterelnök azt a csokit falta be az ülésteremben, amit a dohányipari szakszervezetek készítettek a hétfői tüntetésükre.

A licit délelőtt tíz órakor megközelítette a 65 ezer forintot.
A licit délelőtt tíz órakor megközelítette a 65 ezer forintot.

"Nem mindennapi relikvia került a birtokomba ma a parlamenti ülés lezárulta után.

Bevallom órák hosszat szemeztem vele. Ott maradt ugyanis szemétként a miniszterelnöki asztalon.

Aki nem ismerné a mai történéseket: Szakszervezetek forgalomkorlátozó tüntetéseket szervezetek. Közlük az egyik a Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete egészen sajátos módját választotta üzenete célbajuttatásának a döntéshozók felé. Egy-egy tábla egészmogyorós-csokit csempészett minden egyes képviselő asztalára.

A táblás csoki első felére kedves, szimpatikus családok és kisgyermekek képe volt nyomtatva. Hátoldalára pedig ez a felirat: "Én azt szeretném az angyalkától, hogy szüleink ne veszítsék el a munkájukat. Segíts kérlek teljesíteni! Szavazz nemmel a dohányipart érintő törvényekre!"

Nem is adom másnak csak a miniszterelnök azon rajongójának aki a legtöbbet ígér a példátlan relikviáért. A figyelmüket felhívom arra, hogy mozduljanak, ugyanis méltatlan kezekbe is kerülhet ha nem elég éberek. Lehet hogy egy rezsicsökkentés-tagadó vagy akár egy amerikai ügyvivő is pályázni fog.

Az ellenértéket megfelelő célra fogom költeni. Szeretnék gondoskodni arról, hogy gyakrabban láthassa a népe Orbán Viktort a nagy házban. Minden nap legyen az asztalán a macskamentájából"
- áll a hirdetés szövegében.

A 444.hu olvasója aztán kiszúrta, hogy a csokipapír valószínűleg nem is a miniszterelnöké, hanem Semjén Zsolté, legalábbis a csokievésről készült képek tanúsága szerint. Orbán csokiján ugyanis egy, Semjénén viszont kettő gyerekalak látható, amely szerepel a vaterás képen is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisiklott az 1-es villamos Budapesten - fotók

A Rákóczi híd előtt áll a forgalom. Tovább olvasom