Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Árverés előtt a Parma

labdarúgás

„ Ezen a héten kiderül, kik jelentkeznek a Parma FC megvételére. Jelenleg itt ez a téma. A helyi sajtóban, de városszerte is, a kávéházakban, a munkahelyeken még azok is latolgatnak, akiket egyébként a foci nem érdekel. Felröppent többek között Flavio Briatore, a Renault generálmenedzserének neve is és olyan hírek is keringtek, hogy a líbiai elnök fia, Khadafi junior és a Tamoil – aki korábban a Juventus kisebbségi tulajdonosa volt – is pályázni kíván. De mindketten cáfolták az információt. A kikiáltási ár 4,5 millió euró. Két évvel ezelőtt a Parma FC-t 27,5 millió euróra (mintegy 6875 millió forint) értékelték, de ezen az áron nem kelt el.


Az érdeklődők ma estig jelentkezhetnek, s a csapat könyvelésének tanulmányozása után tehetik meg konkrét árajánlatukat. Szakírók azt tartják valószínqnek, hogy a már korábban is pályázott két személy vesz részt az árverésen. Egy olasz üzletember, aki egy svájci befektetőcsoportot képvisel, Gaetano Valenza és a spanyol Lorenzo Sanz, a Real Madrid korábbi elnöke.
Az újságokban már szinte minden helyi politikus, mqvész, ismert személyiség elmondta a véleményét: az árverést pozitívumként értékelik, de sokan az »akkor hiszem, ha látom« álláspontra helyezkednek. Az utóbbi két év sikertelen eladási kísérletei miatt kissé bizalmatlanok a futballrajongók is, de reménykednek a végleges megoldásban. A minap mintegy 40 elszánt, kedvencei teljesítményével elégedetlen szurkoló behatolt a csapat főhadiszállására, a Parma közeli Collechio városkában lévő sportcentrumba, s az öltözőben keményen kritizálta a kék-sárgák játékát, a jelen lévő futballistákat.”
Sánta Anikó (Parma)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön sokszor szedett Algopyrint?

Tovább olvasom