Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Április 17.

Dr. Makknak Nünüke, a kisbogár súgta: a nők azt utálják leginkább az otthoni gazdaságban, hogy egy szál kolbászért egy egész disznót kell tartaniuk.

Kedves Doktor!
Elmúltam már hetvenöt, de ezt ne mondja meg senkinek. A nyúl rejtélyére azonban eddig nem tudtam rájönni. Hogyan képes csokitojást rakni. Ráadásul mindegyiket fényes sztaniol papírba csomagolva? Meg aztán a tojást nem a tyúk teszi közzé? Magyarázza meg nekem!
Tibor bá’ (Nyúl, Fröccsös utca 3.)

Kedves Tibor bá’!
1. A nyúl nem is bonyolult állat, csak szerencsés, mert ugye két füle van és mégsem szatyor.
2. Hétvégén lesz a nyúli Nyúlünnep, ahol nálam sokkal okosabb emberek is ott lesznek, és válaszolnak az ön kérdésére.
3. Ha ez sem jön be, használja az én mantrámat, amit egy másik, ugyancsak érthetetlenül összetett állat esetében használtam. Elmondtam napi hatszázszor: a tehén bonyolult állat. De én megfejtem!

Tisztelt uram!
Nem titkolom, okos vagyok. Vágó úr vetélkedőjébe is csak azért nem hívnak meg, mert már az első körben elvinném a főnyereményt. Ön elég korlátozott válaszokat ad, bár néha alaposokat is. De azt vajon tudta-e, hogy a kacsa hápogása nem visszhangzik, és évente, átlagosan 100 ember fullad meg a saját töltőtollától? Arról nem is beszélve, hogy a társkereső irodákat felkereső emberek 35 százaléka már házas, valamint az elefánt az egyetlen állat, ami nem tud ugrani?
Professzor Doktor Debil Jóska Pista

Drága Jóska Pista!
Köszönöm, hogy ezeket a tényeket megosztotta velem, cserébe én is hadd tudassam önnel:  2 milliárd ember közül csak 1 éli meg a 116 évet. A tehén fel tud menni a lépcsőn, de lejönni már képtelen. Ráadásul az emberek 99,99 százaléka nem tudja megnyalni a saját könyökét! De fogadnék, hogy maga most mégis megpróbálja!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betartja a böjti előírásokat?

Tovább olvasom