Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 18°C Még több cikk.

Apja fegyverével lőtte le magát egy 13 éves fiú

Öngyilkos lett egy 13 éves fiú Halásztelken kedd délután. Az eset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálják.
A fiú az édesapja engedéllyel tartott fegyverével követte el a tettét - tudatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlés szerint a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya megkezdte a helyszíni szemlét, az eset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálják.

Olvasóink írták

 • 20. jason889 2012. február 10. 23:30
  „Kedves Emberek!!!

  Elöször is tisztázzuk hogy aki olyan negatív üzenettel bombázza ezt a szegény családot az elmehet a .....
  de mind1, elmondom akkor hogy a szülöknél jobbat else lehet képzelni ők annyira foglalkoztak a szegény Dominikkal hogy bárki megirigyelhetné... nagyon jó szülők, az Édesanyukájának Ő volt a világon a legfontosabb, és az Édesapukájának is nagyon fontos volt, mind a 2-en nagyon szerették, és ő volt a világon a legfontosabb számukra.!!!!
  Tudnia kell mindenkinek h az Édesapukának volt engedélye a fegyverre és biztos vagyok abban h úgy tárolta ahogy azt tárolni kell!!!
  A 13 éves gyerek (Dominik) olyan okos fiú volt mint egy 17- 18 éves gyerek!!! amit még tudni kell Dominik mindenre odafigyelt és valószínű h ezt is kifigyelhette h hogy juthat hozzá a fegyverhez, mert mint ez is kiderült érdekelték a fegyverek és fegyverszakértő akart lenni!!!! Nagyon sajnálom Őt és szegény Családját is!!!
  Őszinte résztvétem!!!!! De aki nem tud semmit a családról az ne írjon hülyeségeket kérem!!!
  Az Édesapa nagyon jól keress és se pénzügyi se Családi problémájuk nem voltak egyedül annyi h Dominik kíváncsisága lett sajnos a végzete....
  Előre is köszönöm azt aki a családdal együttérez, aki meg nem az meg gondolkodjon el h mit tud és mit gondol az egészről.... de ez amit Én most leírtam mind igaz!!!!

  U.I. Sajnálom:(”
 • 19. szabo1936 2012. február 08. 16:06
  „A magyar alampolgar MO on enem ihat meh egy vagy ket pohar bort ha autot vezet es nem tarthat fegyvert az onvedelemre.Ot minden felnot allampogart ugy kezelnek mintha ok ovodasok lenenek,
  Ebreszto emberek maguk milyen vilagban elnek.Aki pedig fegyvert tart egy olyan hazban ahol gyerekek vanak anak a legjob megoldas ha a fegyvert nem zarja be ha egy "triger guardot" alkalmaz.
  Az ilyesmi nem hir Amerikaban ez sokszor elofordul legtob esetben nem is kerul a hirekben.
  Mi let volna ha a gyerek kiesik a 10ik emelet ablakabol befalazak az ablakokat a tragedia utan?”
 • 18. W118 2012. február 08. 14:54
  „"17. SIG-Sauer 2012.02.08. 13:38
  Na akkor tisztázzuk: Vonatkozó jogszabályok szerint önvédelmi maroklőfegyvert (gyengébbeknek pisztoly) engedéllyel alanyi jogon tarthat otthon és viselhet rejtve közterületen az összes fegyveres szerv hivatásos állományú tagja, továbbá politikusok, bírók, polgármesterek stb.(részletesen meghatározott kör). "

  Na, ez így egyátalán nem igaz.Két év szolgálati viszony után kérelmezhet,parancsnoka megtilthatja,támogathatja.
  Az említett többinek 2004 óta nincs már privilégiuma.
  Alanyi jogon senkinek nincs lehetősége semmilyen lőfegyvert tartani,viselni meg végképp.
  A többi nagyjából stimmel.”
 • 17. SIG-Sauer 2012. február 08. 13:38
  „Na akkor tisztázzuk: Vonatkozó jogszabályok szerint önvédelmi maroklőfegyvert (gyengébbeknek pisztoly) engedéllyel alanyi jogon tarthat otthon és viselhet rejtve közterületen az összes fegyveres szerv hivatásos állományú tagja, továbbá politikusok, bírók, polgármesterek stb.(részletesen meghatározott kör). Vadász lőfegyvert meg értelemszerűen a vizsgázott regisztrált vadász tarthat, sport fegyvert meg valamely egyesület regisztrált sport lövője (ezek is részletesen szabályozva vannak). A fegyveres szervek tagjainak lehetőség van a szolgálati pisztoly (a gépkarabély, RPG, golyószóró NEM!) otthon tárolására is, de csak parancsnoki engedéllyel és csak ha a szolgálati érdek úgy kívánja (pl. körzeti megbízott rendőr).
  Részvétem a családnak a tragédiáért.”
 • 16. rebeka78 2012. február 08. 10:49
  „Szerintem nem azt kell nézni, hogy ki mikor és hogyan tarthat fegyvert ,hanem hogy egy 13éves gyermek aki elött még ott az élet, mi vitte rá arra hogy véget vegyen az életének ,hogy mi vezet odáig hogy ilyet tegyen az élet szinvonal a szülök szenvedése a mindennnappal,és a gyötrödés amiben élünk és gondolta igy segit a szülönek könnyiteni az eltartásban ,vagy mire gondolnátok?”
 • 15. pappe 2012. február 08. 09:04
  „Egy ide illő vadonat-friss hír: "Egyhangúlag támogatta a lőfegyverekről és lőszerekről szóló törvény módosítását kezdeményező - Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Pintér Sándor belügyminiszter által közösen jegyzett javaslatot - az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottsága." Egyébiránt ez a tervezet a vadászok és sportlövők számára tartogat könnyítéseket, az éles önvédelmi fegyverekhez való hozzájutás továbbra is igen szigorú marad.”
 • 14. pappe 2012. február 08. 08:55
  „10-hez (és 12-höz is): "az összes fegyveres testület tagja alanyi jogon rendelkezik fegyvertartásival, talán a boltban nem vehet ezek után? Nem a cégest tartja otthon." Higgyétek el, hogy NEM így van! Nyugodtan kérdezzetek meg egy átlag NAV-ost vagy egy katonatisztet. Nagyon minimálisnak van önvédelmi fegyvere. A szolgálatit meg NEM vihetik haza. Ez nem Svájc, ahol a tartalékos katonák gépkarabélya a ruhásszekrényben van, vagy Izrael, ahol a Galil gépkarabélyokkal alszanak férfi és női katonák egyaránt és ha bevásárolni mennek is ott lóg a hátukon! Javaslom olvassátok el a hatályos magyar fegyvertörvényt: 2004. évi XXIV. törvény a lőfegyverekről és lőszerekről. Ha ezt elolvastátok és értelmeztétek, majd utána okoskodjatok...”
 • 13. Ikvafalvy 2012. február 07. 23:17
  „Viszont, akkor kell pancelszekreny,szef,stb!”
 • 12. ISU 2012. február 07. 23:00
  „8. pappe

  A katonatisztek többsége és nyomozók is otthon tartják a fegyverüket.
  A NAV-nál nincsen fegyverraktár nézz utána!!!”
 • 11. ekkenekepen 2012. február 07. 22:21
  „A jagellóknak meg nyilván ez a legkényelmesebb papírforma, öngyilkos lett azt kész, egyből nem kell hónapokig keccsölni az ügyön, meg van oldva azt kész.”
 • 10. ekkenekepen 2012. február 07. 22:19
  „8. pappe 2012.02.07. 21:30
  te mért vihetné haza a szolgálatiát a ripacs NAV-os? Mert utálja őket mindenki?Ezzel az erővel fegyvert a fél országnak. Azt másrészt az összes fegyveres testület tagja alanyi jogon rendelkezik fegyvertartásival, talán a boltban nem vehet ezek után? Nem a cégest tartja otthon.
  Az illegálisan tartott fegyver pedig ugyanúgy öl, elvégre nem tud róla hogy őrá nincs engedély.”
 • 9. Ikvafalvy 2012. február 07. 21:43
  „Ezt en ugy nezem,mint egy szornyu hanyagsag es felelotlenseg!!!!
  Ennek nem szabadott volna meg tortenni! A szabalyok szigoruak,be kell tartani!!!”
 • 8. pappe 2012. február 07. 21:30
  „6-hoz: Nem hiszem, hogy a katona haza viheti a fegyverét. A börtönőr sem. Esetleg a NAV-os, de csak akkor, ha van rá viselési engedélye. Nyugodtan kérdezz meg katonákat vagy börtönőröket...”
 • 7. Ikvafalvy 2012. február 07. 21:06
  „#6 Vagy peldaul en!!!! Annyi biztos ,hogy ez egy iszonyu tragedia a csaladnak!!!!”
 • 6. ISU 2012. február 07. 20:49
  „4. pappe

  "Mert ma Magyarországon legálisan más NEM kaphat éles lőfegyvert!"

  Lehetett katona, pénzügyőr,börtönőr,stb.”
 • 5. soproni 2012. február 07. 20:15
  „Ők nem biztos,hogy öngyilkosok akartak lenni,csak játszadoztak a fegyverrel,mert még mindkettő gyerek volt. Nem hiszem,hogy okuk lett volna arra,hogy megöljék magukat és azt sem hiszem,hogy ,ha nincs a fegyver,akkor kerestek volna más módszert arra,hogy meghaljanak.”
 • 4. pappe 2012. február 07. 20:14
  „Ebből a nyúlfarknyi "cikkből" pont a lényeg nem derül ki. Amit a 3-as is kérdezett. Vadász volt? Rendőr? Politikus? Ügyész vagy bíró? Biztonsági cég vezetője? Sportlövő? Mert ma Magyarországon legálisan más NEM kaphat éles lőfegyvert!”
 • 3. Ikvafalvy 2012. február 07. 20:11
  „Szerintem,igy "egyszerubb" lesz a vizsgalat es minden "rendben lesz"!
  Jo lenne tudni,hogy ki az APUKA!!!!!! Erted?”
 • 2. pappe 2012. február 07. 20:02
  „Ne hidd! Volt már rá példa, hogy 10 éves gyerek is öngyilkos lett. Igaz ritka, mint a fehér holló, de előfordult!”
 • 1. Ikvafalvy 2012. február 07. 19:51
  „13 eves gyerek NEM lesz ongyilkos! Fegyver iranti erdeklodes es egy vegzetes baleset!
  Hogy kerult a fegyver a gyerekhez? Haaaaallloooooo, PANCELSZEKRENY!!!!!!!!
  Ezert az oregnek ulni kell!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Malév után MANLÉV - civil kezdeményezésből?

"Szárnyakat adunk álmainknak" - Közösség a Magyar Nemzeti Légitársaság megőrzéséért néven civil… Tovább olvasom