Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

Antal-ügy: döntés napokon belül

A Győri Nyomozó Ügyészségen befejeződött a nyomozás Antal László ügyében, akit – állítása szerint – megvertek a biztonságiak egy soproni szórakozóhelyen. Napokon belül dönt az ügyészség a továbbiakról.
– Befejeződött a nyomozás a Sopronban tavaly júliusban megvert Antal László ügyében – mondta a Kisalföld érdeklődésére dr. Riba Katalin, a megyei főügyészség sajtószóvivője. – A nyomozati anyag 185 oldalas. Az elmúlt időszakban tizenkilenc tanút hallgattak meg, s több szembesítés is történt. Jelenleg a rendelkezésre álló bizonyítékokat vizsgálják a szakértők. A Győri Nyomozó Ügyészség néhány napon belül dönt a továbbiakról.
Mint arról 2006. július 29-i számunkban Biztonságiak verték meg? címmel beszámoltunk, az egyik szórakozóhelyen atrocitás ért egy székelyudvarhelyi fiatalembert, aki vállalkozóként tevékenykedik Sopronban. Állította, ártatlanul ütötték a szórakozóhelyen és a parkolóban a rendezők. Kiverték egy fogát, s mint mondta, teste több helyütt is kék-zöld foltokkal lett tele. A kórházban látleletet is felvetetett. Elmondása szerint azzal kezdődött az egész, hogy látta, amint az egyik biztonsági őr szándékosan fellöki és hasba rúgja az egyik ismerősét, akinek védelmére kelt. Erre a rendezők közül többen is feléje fordultak, orrba vágták, hasba rúgták. Kimenekült az autójához, de ott is folytatódott az ütlegelés.
Akkori rendőrségi értesüléseink szerint az ügyészség nyomozást rendelt el garázdaság vétsége miatt. Mivel az elkövetéssel gyanúsíthatók egyike a büntetés-végrehajtási intézet hivatásos dolgozója, az ügyészségi nyomozóhivatal volt az illetékes az eljárás lefolytatására.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iszonyatos áron a szegedi építési telkek

Horribilis összegért juthat saját portához az, aki Szegeden szeretne építkezni. Egy ezer… Tovább olvasom