Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Anikó civilsége

Nem újdonság, hogy minden országnak megvannak a maga sztárjai, olyan ismert emberei, akiket valamiért lehet szeretni, akik méltán pályázhatnak a nyilvánosságra és érdeklődésre. Itt azért időzzünk el picit, mert hazánkban egyre színesebb és változatosabb ez a világ. Vegyük például honi médiacsillagunkat, az egyre nagyobb sajtónyilvánosságot kasszírozó, mellbedobós Marsi Anikót.
Az RTL Klub bulvármagazinjának szőkesége – rájöttek a csatorna vezetői – igen sokarcú médiaszemélyiség: egyszerre tud műsorvezetője és riportalanya is lenni egy műsornak. Tipikus esete a kint is vagyok, bent is vagyok dilemmának. Ha nincs aktuális és szaftos téma, nem baj, a csatorna megoldja, Anikó epizódokban feldolgozott magánélete éppen jó lesz, jöhet az arra kiéhezetteknek a bulvárpapi: összejött Palikkal, szakítottak, mert nem közös a jövőjük, ismét együtt vannak, házasságot kötnek. Ha pedig maga Anikó sajátos, csípőre tett kézmozdulattal vezeti a magazint, és férje, Palik László versenyez, szenvtelenül, szemrebbenés nélkül szavalja elnyújtott hangján a hírt, adja a felkonfot a képanyaghoz.

Ha babát vár (gratulálunk neki!), az más, akkor kilép a Fókuszból, és átsétál a csatorna egy másik bulvárműsorába, hogy interjút adjon gyermeke érkezéséről, míg Détár Enikő könnyes szemmel sikítja a világba a szenzációt. Anikó csekélyke mértéktartására legyen jó példa, hogy legalább aznap nem ő vezette műsorát...

A napokban jelentette be Anettka, hogy anyai örömök elé néz, az űrhajózás most várhat. Igaza van. Anikónk szemfüles hírvivőként dalolta sorstársa döntését, mondókája közben pedig civil mozdulattal söpörte ki arcából hajszálait. Megteheti. Hiszen ő civilként és szakmabeliként is csúcson és otthon van a kamera előtt: a tévécsatorna pedig jó pénzért asszisztál a sztárság eme egészen, még magyar viszonyok között is sajátos kiterjesztéséhez. Mértéktartás, ízlés, valami nehezen megfogalmazható, de rögtön felismerhető stílus és egészséges arányérzék nélkül. Az előbbi a tőke, ez utóbbiak pedig a kultúra érvényességi körébe tartoznak. Még akkor is, ha bulvárban utazunk – mert valahogy ez is rólunk szól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Most érdemes aranyba fektetni

Piaci szakértők szerint a következő időszakban is vonzó célpont lehet a biztonságos befektetési… Tovább olvasom