Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Ángyán díjat vett át Vona Gábortól

A Jobbik elnöke szerint le kell váltani az elmúlt 25 évet, és olyan rendszerre van szükség, amit az emberek sajátjuknak érezhetnek. A párt évértékelő rendezvényén adták át Ángyán Józsefnek a Pongrátz Gergely érdemkeresztet.
A Jobbik elnöke szerint le kell váltani az elmúlt 25 évet, és olyan rendszerre van szükség, amit az emberek sajátjuknak érezhetnek.

Vona Gábor a párt budapesti évértékelő rendezvényén szombaton úgy fogalmazott: Magyarország bajban van, az embereknek pedig békére, nyugalomra van szükségük.

Az elnök-frakcióvezető bejelentette, hogy februárban aláírásgyűjtésbe kezdenek, amely a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjlehetőségéről, ingyenes internet-hozzáférésről, a bevándorlásról és Magyarország - az ukrán válságot illető - katonai semlegességéről szól.

Vona Gábor és Ángyán József. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vona Gábor és Ángyán József. MTI Fotó: Kovács Tamás

Vona Gábor 2015-re meghirdette az önkéntesség évét, amelyben minden országgyűlési képviselőjüknek kötelező havi szinten önkéntes munkát vállalni és tiszteletdíjuk 10 százalékát jótékony célra ajánlani.

A Dürer rendezvényközpontban tartott évértékelőn mintegy 500 meghívott vett részt, köztük a pártvezetés, jobbikos EP- és országgyűlési képviselők, polgármesterek, valamint diplomaták.

A rendezvényen vette át a Jobbik és pártalapítványa, a Gyarapodó Magyarországért Alapítvány által alapított Pongrátz Gergely Érdemkeresztet Ángyán József egyetemi tanár, volt országgyűlési képviselő.

MTI Fotó: Kovács Tamás
MTI Fotó: Kovács Tamás

Az egykori államtitkár rövid beszédében tisztességes néppárti, keresztényszocialista, nemzeti elkötelezettségű politikát sürgetett, kijelentve: az államot belakta a tőke, ami törvényeket diktál, az életet szabályoztatja a politikával.

Vissza kell venni a törvényhozást, intézményeket, költségvetést, „le kell választani az államot arról a maffiahálózatról, amely az életünket igazgatja a háttérben, az oligarcháinkról, az államot újra a közjó szolgálatába kell, hogy állítsuk" – fejtette ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány Ferenc nem kímélte Orbánt

Gyurcsány szerint 2014-ben a remény és a reménytelenség között bukdácsolt Magyarország - a pártelnök… Tovább olvasom