Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Andris először igazi reflektorfényben

Folytatás az 1. oldalról.

Szabó Andris Albertirsán igazolta, hogy nemcsak énekelni tud, hanem igazi show-man is. Talpraesettségével, humorával ügyesen áthidalta a technikai üresjáratokat is. No és hogy az este még teljesebb legyen, a fiú a fellépése után kapott hatalmas tortát együtt pusztította el az Irigy Hónaljmirigy tagjaival.
A CD zenei rendezője, az omegás Benkő László az est után úgy fogalmazott: igen biztató volt a bemutatkozás. Andris jól érezte magát a színpadon, együtt élt a közönséggel.
A fiú lemezét a Kisalföld segítségével kiadó Első Győri Lions Club elnöke, Halbritter Mátyás elmondta, őt is meglepte, hogy Andris mennyire föltalálta magát a pódiumon. Az értékesített CD-k példányszáma az országos terjesztés nyomán hamarosan eléri az aranylemezhez szükséges hétezer-ötszázat. Sőt, újabb kétezer-kétszáz korong utánnyomását is megrendelték már.
Szabó Andris „Dalokban élnek a fények”
című albuma továbbra is megrendelhető munkaidőben a Kisalföldnél az ingyenesen hívható 06–80/504–504-es telefonszámon.
A Lions-alapítvány egy jó minőségű pianínót szeretne vásárolni a kisfiúnak, ezért kérik, hogy a márka és évjárat megjelölésével jelentkezzenek náluk azok, akik megválnának hangszerüktől. A zeneszerszámot szakember átvizsgálja, ezután döntenek a vásárlásról.
– Az alapítvány hosszú távú célját, hogy Andris zenei pályáját megalapozzák, jól szolgálta albertirsai fellépése. Egy zenetanár már vállalta a fiú további énekes- és hangszeres képzését. A lemez értékesítése és a vak fiú sorsának egyengetése számos tennivalóval jár. Jó érzés, hogy számosan vannak, hivatalok és magánszemélyek, akik az alapítvány munkáját ebben is támogatják – tette hozzá az elnök.

Vigyázat, hamisítják!

Az ismert énekesek, zenekarok lemezeinek hamisítása szinte megszokott, s kicsit a siker jele is, hogy másolásra érdemesnek tartják azokat az arra szakosodott „vállalkozók”. Szabó Andris „Dalokban élnek a fények” című albumának hamisított példányai is megjelentek már a piacokon. A járulékok megfizetése alól kibúvó ügyeskedők az általunk is támogatott vak kisfiútól is képesek elvenni az őt megillető jogdíjat.
Olvasóink jelezték, hogy Budapesten, a pesterzsébeti piacon látták a gyenge minőségű hamisítványt. A másolathoz mi is hozzájutottunk. A piac hátsó traktusában egy CD-ket és DVD-ket árusító kereskedő kínálta a portékát 1300 forintos áron. Dabason már kétféle Szabó Andris-lemezt is kínáltak. Egyiket rendes áron, eredeti csomagolásban, rajta a jogdíj befizetését tanúsító hologrammal. A másikat „akció”-ban hirdették: ez volt a hamis.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Asszony, akiben négy nő lakik

A nő annyi arcát mutatja, ahány tekintetben megfürdik. De az élet értelmét vagy a megismerés útját… Tovább olvasom