Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Amíg ivott, kilopták

a tárcájából a nyugdíját

Lopás miatt ítélt a bíróság pénzbüntetésre egy nőt, mert italozás közben társával ellopták egy idős férfi pénztárcáját, benne ötvenezer forinttal.
K. Gizella társával a múlt év novemberében egy mosonmagyaróvári presszóban odaültek egy ott italozó idős férfi asztalához. Meg akarták hívatni magukat egy italra, ám a férfi ezt visszautasította. Ekkor a két nő elkezdte simogatni az idős férfit és egyiküknek sikerült észrevétlenül a nadrágzsebében lévő pénztárcáját ellopni. A tárcában a sértett nem sokkal korábban felvett, mintegy 50 ezer forint nyugdíja volt. A két nő a lopást követően gyorsan távozott a presszóból.
Miután az elkövetők megtudták, hogy a meglopott férfi kihívta a rendőröket, visszamentek a vendéglátóhelyre. K. Gizella átadta a felszolgálónak a korábban ellopott, ám akkorra már kiürített pénztárcát. Nem sokkal ezután pedig „titokzatos” módon 35 ezer forint került a sértett asztala alá.
A Mosonmagyaróvári Városi Bíróság a két nőt társtettesként elkövetett lopás vétsége miatt jogerősen hatvanezer, illetve ötvenezer forint pénzbüntetésre ítélte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Másnap: kárfelmérés, takarítás

és indulatos parlamenti ülés

Tovább olvasom