Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Amerikai pite - Az esküvő

Előbb-utóbb be kellett következnie. Az elsöprő sikert aratott Amerikai pite és Amerikai pite 2. virgonc hősei végre belevágtak, és megcsinálták… …illetve még csak most tervezik. Mindenki előtt. Jim (Jason Biggs) és Michelle (Alyson Hannigan) össze fognak házasodni!

Az East Great Falls gimi őrült napjai, a külföldi cserediákok, a bulitáborok és a dilis ragasztó ma már csak a múlt emlékei. Jim és Michelle barátai és családtagjai tényleg készen állnak arra, hogy oltár elé segítsék a fiatalokat, akik ezáltal talán megválthatják belépőjegyüket a felnőttkorba. No retúr!

Michelle makulátlan menyegzőt akar. Ez nem tűnik túlságosan egyszerű célkitűzésnek, még akkor sem, ha mindenki visszafogja magát, és civilizáltan viselkedik… ám ez amúgy sem túl valószínű.
Michelle dögös kishúga, Cadence (January Jones) úgy dönt, hogy ő bizony a jeles alkalomból nyoszolyólányként fog domborítani (vagy homorítani, a szituációtól függően). Amint Stifler (Seann William Scott) és Finch (Eddie Kaye Thomas) meglátják a leányzót, rögtön kitör a kanháború. Stifler minden jómodort félredobva csábító üzemmódra kapcsol, hogy minél hamarabb megkaparinthassa a csajt…

Nem is pite, hanem torta

Azok a nézők, akik szerették az első két pités filmet, alig várták már, hogy kiderüljön, merre tartanak kedvenc hőseik az élet kanyargós útjain. Adam Herz, a sorozat atyja csapatával együtt azonban ügyelt arra, hogy a harmadik rész ne csupán azért szülessen meg, mert hatalmas piaci igény van rá.
„Nem az volt a legnagyobb gondom, hogy túlszárnyaljuk az előző két részt, mivel nem ez a dolog lényege - magyarázza Herz. - Inkább feltettem a kérdést: mi az, ami hőseink életében természetes módon elkövetkezik? És hihetőnek tűnik majd? Persze a legfontosabb kérdésem így hangzott: elég vicces lesz?"
„Az Amerikai pite 2. forgatásán egyszer Adam és Chris Moore producer elmélyülten beszélgetett, én meg közbeszóltam: jaj, nehogy azt mondjátok, hogy van egy jó ötletetek a folytatáshoz - emlékszik vissza Craig Perry producer. - Aztán Adam mesélt nekem a legénybúcsúval súlyosbított esküvőről, és azonnal tudtam, hogy harmadszor is nagy buli elé nézünk."

„Adam forgatókönyve bravúrosnak mondható, mert az összes olyan szereplő, akit vissza akartunk hozni, belefért a történetbe - meséli Moore. - Egy csomó figura sajnos kimaradt, de nem azért, mert hanyagolni akartuk őket. Az új sztori sajnos már nem róluk szól. A színészek ezt tökéletesen megértették, és nem sértődtek meg."
„A pités filmek sikerének egyik kulcsa az, hogy ragyogó színészek játszanak jól kitalált figurákat - vélekedik Perry. - A csapat teljesen összeszokott, mert minden színész valósággal egybeforrt a szerepével. Kétségtelen, hogy a pités filmekkel csináltak karriert, de nem ezért vállalkoztak a harmadik részre, hanem mert Adam forgatókönyve tényleg ellenállhatatlanul szórakoztató."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rába vegyes vállalati tárgyalások Kínában

A Rába rt. tárgyalódelegációja Kínában vegyes vállalat létrehozására irányuló szándéknyilatkozatot… Tovább olvasom