Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Állásbörze a győri egyetemen

A győri Széchenyi egyetemen május 4-én, szerdán rendezik a hagyományos állásbörzét.

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói szervezetei 2005. május 4-én, szerdán rendezik a hagyományos, ezúttal már a XI. Állásbörzét. Az álláskeresés technikáinak, módszereinek megismertetése, megismerése ma már meghatározó feladat – mondja Ormos Judit, a Magyar Közgazdászhallgatók győri helyi bizottságának vezetője. Ezért a felkészítő napok programjának középponti kérdésköre nem csak a konkrét cégek, hanem a munkaerőpiac követelményeinek a megismertetése.

A felkészítő napok nyitó előadását 2005. április 27-én, szerdán Venesz Krisztina, a Megyei Munkaügyi Központ foglalkozási információs tanácsadója tartja. A téma a helyi és az országos munkaerőpiaci helyzet, az álláskeresés gyakorlata. A helyszín a konferencia terem (konferencia épület, I. emelet).

Április 28-án, csütörtökön 9 órától a cégbemutatással, a tárgyalási technikával, az önismereti tréning fontosságával ismerkedhetnek meg a résztvevők. A helyszín az Állam- és Jogtudományi intézet tanácsterme (9026 Győr, Áldozat u. 12.).

Török Antal igazságügyi iparjogvédelmi szakértő „Az innováció és a szellemi tulajdon védelme", avagy védd magad és ötleteidet! címmel május 2-án, hétfőn 9 órától tájékoztatja a hallgatókat a peres ügyekben szerzett tapasztalatairól.
13 órától a Széchenyi István Egyetem egykori hallgatói, a Magyar Közgazdászhallgatók győri helyi bizottságának volt vezetői, Fehér Zsolt és Vojtek Endre „Lehetőségek az egyetemen innen és túl" témakörben a hallgatói önmegvalósítás útjairól tartanak előadást.

15 órakor kezdődik Tonk Emil, a Marketing Szövetség alelnökének „Kommunikáció, alkalmazkodás pályakezdőknek" című tréningje. A felkészítés záró, negyedik napján, május 3-án, kedden az Audi Hungaria Motor Kft. német nyelvű, a Philips Kft. angol nyelvű, a Munkaügyi Központ magyar nyelvű céges próbainterjúját ismerhetik meg és tölthetik ki a győri hallgatók.

Pintér Zsolt ismert fejvadász „Hogyan csináljunk karriert?" című könyvét 15 órakor a szerző mutatja be. A hétfői és a keddi programok helyszíne a konferencia terem.

A május 4-én rendezendő állásbörzén ezúttal az eddigieknél kevesebb cég vesz részt. Az elmúlt években gyakorlattá vált, hogy a cégek a győri egyetem intézeteinek, karainak rendezvényein folyamatosan jelen vannak, s ott pályázattal munkatársakat keresnek. A közelmúltban alakult Karrier Iroda is a közvetlen kapcsolatok szervezését végzi. Az állásbörze így a kari napok, a szakmai délutánok, a színes rendezvények részévé vált, s ma már mind több program szolgálja és segíti a sikeres álláskeresést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szép magyar beszéd ünnepe volt

A hétvégén rendezték meg az idei Kazinczy-versenyt, amelyre az ország valamennyi területéről jöttek.… Tovább olvasom