Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Ákos koncert az olvasóknak

Csaknem ötezren örülhettek a Kisalföld ajándékának csütörtök este a győri egyetemi sportcsarnokban.
Csaknem ötezren örülhettek a Kisalföld ajándékának tegnap este a zsúfolásig megtelt győri egyetemi sportcsarnokban. Ákos Az utolsó hangos dal – Ráadás című koncerttel járja az országot. A megyeszékhelyre lapunk meghívására érkezett.

Olvasóink hűségét jutalmaztuk azzal, hogy a Kisalföld előfizetési szelvénye vagy a befizetésről szóló igazolás felmutatásával kedvezményes áron vásárolhattak belépőt Ákos győri koncertjére. A zenészt tegnap kitartó tapssal hívta a színpadra a közönség.
A csaknem ötezres nézősereg üdvrivalgása közepette aztán feltűnt az énekes és együttese. A koncerten nemcsak a fiatalabb korosztályok tagjai képviselték magukat, Ákos zenéje, dalszövegei ugyanis az idősebbeket is megérintik.    

Alig hirdettük meg lapunkban, hogy Ákos Győrött is koncertet ad, rövid időn belül elkapkodták olvasóink a kedvezményes jegyeket. A legtöbben már a híradás másnapján felkeresték szerkesztőségünket, nehogy lemaradjanak a programról.

Köztük volt Edvi Tibor is. A fiatalember 1993 óta nagy rajongója Ákosnak, olyannyira, hogy a zenész összes lemezét megvásárolta. A hirdetést az újságban barátnője, Szűcs Márta vette észre, aki rögtön megosztotta kedvesével a jó hírt. A győri villanyszerelőt elsősorban a zenész dalszövegei fogták meg, melyek szerinte nagyon kifejezőek. Tibor szerint ritka a magyar énekesek, együttesek között az, amelyiknek valódi üzenete is van a közönség felé. Ákos sikerének szerinte ez lehet az egyik titka. Arról nem is beszélve, hogy szinte együtt lélegzik a hallgatóságával.  

Nagy Tamásné barátnőjével és nővérével érkezett a tegnapi koncertre. A közegészségügyi felügyelő nem először volt Ákos-koncerten, a győri hölgy Sopronban is meghallgatta már a zenészt, akinek dalszövegei és a hangulat, amit fellépésein teremt, mind magával ragadják. Kisalföld-előfizetőnk szívesen jár koncertekre, és lapunk valamennyi hasonló programján igyekszik ott lenni. Ez a mostani fellépés is sokáig szívmelengető élményként marad meg az emlékeiben, csakúgy, mint az, amikor – szintén lapunk meghívására – Koncz Zsuzsa járt a megyeszékhelyen. 

Tállai Dorottya a legfiatalabb rajongók egyike volt. A győri Krúdy-középiskola diákja barátnőjével érkezett a rendezvényre. Amikor meglátták az újságban a hirdetést, egyszerre döntötték el: nem hagyják ki. Mindketten nagyon szeretik Ákost, stílusa közel áll hozzájuk. Dorottya gyakran hallgatja lemezeit, s bizony nehezére esne, ha a kedvenc dalát kellene megemlítenie. Az Ilyenek voltunk és a Valami véget ért című számokat azok között tartja számon, melyeket – mint mondta – nem tudna soha megunni, akárhányszor is hallgatná őket. A koncertnek a lány azért is örült nagyon, mert soha nem látta még Ákost élőben, és már nagyon kíváncsi volt a fantasztikus hangulatra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Saját készítésű estélyiben?

Korából adódóan Orsolya természetesen még a szüleivel és két fiatalabb testvérével Abdán él. Tovább olvasom