Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Akcióban a leósok

Győr-Moson-Sopron - A hazai Leo Klubok Közhasznú Egyesülete hagyományteremtő céllal második alkalommal szervezi meg országos Leo Napját, amelynek keretében a megyében élő nagycsaládosoknak gyűjtenek élelmiszert.

A gyűjtésben a győri iskolák partnerségére is számítanak, dobozokat és plakátokat helyeznek el. Kovács Eszter, a program egyik főszervezője a Kisalföldnek elmondta: az akció a tavalyi sikeres mackó- és játékgyűjtés folytatása. Az ország valamennyi Leo klubja az év ugyanazon napján ugyanazt a jószolgálati tevékenységet folytatja. A nagycsaládosokat május utolsó hétvégéjén lepik meg az összegyűjtött tartós élelmiszerekből összeállított csomagokkal. Így idén nem a gyűjtés, hanem az annak eredményeként felhalmozott adományok átadása jelenti a Leo Napot. A civil szervezet partnere az Élelmiszerbank Egyesület és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete. A leósok további csatlakozókat és támogatókat várnak gyűjtésükhöz. Bővebb információval a www.leo.hu-n, illetve Kovács Eszter országos alelnök az eszter.kovacs19@gmail.com elérhetőségen szolgál.


Az újszívest támogatják

Az idei Leo-focikupa bevételét az Első Győri Lions Club javaslatára Trajtlerné Herczeg Zsuzsanna szívtranszplantált támogatására fordítja a közösség. A kupa bevétele több mint 200 ezer forint, amelyet a közeljövőben a Kisalföldből megismert asszony és lánya támogatására a klub tagjai személyesen adnak át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikor jár a két nap szabadság?

Olvasói kérdés - A szabályok szerint mentesül a munkavállaló a munkavégzési kötelezettsége alól… Tovább olvasom