Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Akadálymentesítésről, drogstratégiáról

Sopron Munkatársunktól A holnapi közgyqlésen tájékoztató hangzik el az önkormányzati fejlesztésekről, döntenek gazdasági és közhasznú társaságok éves beszámolójáról, valamint a vízmq üzleti tervéről.
Dr. Gorgosilits Fábián megbízott megyei rendőrfőkapitány és Farkas Gábor soproni rendőrkapitány előadásában beszámoló hangzik el Sopron közrendjéről és közbiztonságáról a holnapi közgyqlésen. Ezt követően – zárt ülésen – az önkormányzati gazdasági és közhasznú társaságok 2006-os éves beszámolója kerül napirendre, majd a vízmq 2007. évi üzleti tervéről esik szó. A képviselők döntenek a nem iparosított technológiával épült lakóházak energiatakarékos felújításáról, valamint a Civitas-programhoz történő csatlakozásról.
Tájékoztató hangzik el Sopron fejlesztési lehetőségeiről és tárgyalják majd a városi tulajdonú intézmények akadálymentesítését, a város drogstratégiáját, illetve gazdaságfejlesztési koncepciójának felülvizsgálatát.
Folyószámlahitelkeret-szerződés megkötéséről is határoznak a képviselők. Ezt követően a gazdasági bizottság tájékoztatást ad a polgármester felkérésére a ruhapénzek kifizetése kapcsán indított vizsgálat eredményéről, majd közterületek elnevezéséről döntenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább fogy a magyar

Többen születtek, de többen is haltak meg az év első két hónapjában, mint az előző esztendő azonos… Tovább olvasom