Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Agrárkamarai előadások megyei gazdálkodóknak

„ Mi történik az én gazdaságomban a Közösségi Agrárpolitika (KAP) hatálybalépésével?” címmel szakmai előadás-sorozatot indít a Győr-Moson-Sopron Megyei Agrárkamara, amelyre várnak minden érintettet és minden érdeklődőt.
A most induló előadás-sorozattal a szervezők célja egyfelől az, hogy a megyei gazdálkodók eredményesen felkészülhessenek a csatlakozással együtt járó piacnyitásra és a piacszabályozási rendszer szigorodására, másfelől, hogy a Magyarország uniós csatlakozását eldönteni hivatott népszavazáson a gazdálkodók szakmailag megalapozott döntést hozzanak. A részvétel díjtalan.

Helyszínek és program

Február 19., Győr, Veres Péter Mezőgazdasági Szakközépiskola, 10–13 óra: A zöldség- és gyümölcságazat piacszabályozása (TÉSZ-ek és termelői csoportok, agrár-környezetvédelem).
Február 20., Győr, Veres Péter Mezőgazdasági Szakközépiskola, 10–11.30 óra: Szántóföldi növénytermesztés, takarmánytermelés (területalapú támogatások, ellenőrzési rendszer, agrár-környezetvédelem), 11.30–13 óra: Állattenyésztési ágazatok szabályozása (szarvasmarha-ágazat: tejkvóták, minőségi követelmények, tenyészállatok azonosítása; sertés- és baromfiágazat: piacszabályozás, azonosítás, egészségügy, agrár-környezetvédelem).
Február 20.: Fertőd, polgármesteri hivatal, díszterem, 16–19 óra: A zöldség- és gyümölcságazat piacszabályozása (téeszek és termelői csoportok, agrár-környezetvédelem).
Február 21.: Csorna, Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, 9–11 óra: Szántóföldi növénytermesztés, takarmánytermelés (területalapú támogatások, ellenőrzési rendszer, agrár-környezetvédelem), 11–13 óra: Állattenyésztési ágazatok szabályozása (szarvasmarha-ágazat: tejkvóták, minőségi követelmények, tenyészállatok azonosítása; sertés- és baromfiágazat: piacszabályozás, azonosítás, állategészségügy, agrár-környezetvédelem).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Honlap külföldön élő magyaroknak

A MagyarOnline.net szerkesztői maguk is külföldön élő magyarok. A… Tovább olvasom