Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Ágica megmutatta

A szőkeség annyira büszke újjá varázsolt idomaira, hogy egy magazin címlapján is megmutatta azokat.

A férfiak nem kis örömére, a változás szembetűnő.

Ági, amikor bekerült a Való Világba, nem tűnt frusztráltnak, eleinte egy kiegyensúlyozott, határozott fiatal nő benyomását keltette. Aztán szépen lassan kiderült, hogy bizony neki is akadnak problémái, például cseppet sincs megelégedve az adottságaival. Illetve azt mondta, hogy a sok fogyástól megváltoztak a mellei. Nem szeretett volna nagyobbakat, csak kicsit feszesebbeket. És miután Önök is szerepet játszottak abban, hogy néhány hete megoperáltathatta magát, úgy érezte, tartozik annyival, hogy most megmutatja a végeredményt!

A Való világ durcás szőkesége, Ágica a látszat ellenére egész eddig elégedetlen volt. Nem a világgal volt baja, önmagát szerette volna megváltoztatni. Bár Leónak, és nyilván férfiak tucatjainak így is tetszett, ő másra vágyott.

-Én nagyon-nagyon régóta szerettem volna már  egy pici t- ha lehet ilyet mondani – helyreigazítani – nyilatkozta a lány.

Egy nagylelkű doktornő felajánlásának köszönhetően Ágica álma azóta valóra vált. Mellkorrekciós műtétjére annak idején a Fókusz stábja is elkísérte. A budai klinikán óriási volt a feszültség. A miskolci lány és népes kísérőtábora izgatottan várta a végeredményt.

-Bízom benne, hogy amikor lekerül a fehérnemű, nem leszek tele gátlásokkal – mondta Ági az operáció előtt.

A műtét sikerült, a fehérnemű pedig tényleg lekerül. Egy havilap ugyanis felkérte Ágicát, hogy hasábjain mutassa meg régen áhított idomait.

-Most azt mondom, hogy most mikor büszke vagyok rá és örülök, hogy belevágtam ebbe a műtétbe, akkor őszinte leszek, akkor most megmutatom, hogy milyen lett – mondja.

Ugyan Ágica több ajánlatot is kapott, ez volt az egyetlen, aminek nem tudott ellenállni. Egyelőre szexi fehérneműben dolgozik együtt fotós és modellje, mert a beállításokon rengeteg múlhat.

-Erotikus képeket szeretnék csinálni, olyanokat, amik nem mennek át közönséges stílusba. Az Ági nem olyan. Sem testre, sem arcra, sem a ruhák, amiket hozott. Próbálunk egy picit balanszírozni a kettő között – magyarázza Polónyi István fotós.

Az idő múlásával a hangulat egyre fesztelenebb és így Ági végre megszabadul gátlásaitól. Lekerül a
melltartó, és jöhetnek az eddigieknél is pajkosabb pillanatok.

-Addig a részig, míg rajtam volt a fehérnemű mindenhol, addig kellemesen és jól éreztem magam, de most egy pici feszültség van már bennem. Először életemben került le rólam fotózás alkalmával minden fehérnemű – mondja.

A különböző fehérneműkhöz más-más frizura és smink dukál. Ezért a fodrász és a sminkes folyamatosan a modell körül forog, Ági pedig elégedetten nézi az eredményt.

A fiatal lány elmondása szerint kifejezetten szereti a romantikus, mégis szexi fehérneműket. A kamerával sem csak a szerep kedvéért kacérkodik, sőt. Ezt az énjét azonban nem osztja meg akárkivel, csak az aktuális párja előtt fedi fel a benne lakozó csábítót. A vlasz elől azonban nyomban kitér, amint a lovag létéről és kilétéről esik szó.

Bár az úriemberről nem sokat tudtunk meg, sőt azt sem, hogy létezik-e, de talán Ági ledér bájai pótolják ezt a hiányt. A végeredménnyel úgy tűnik, mindenki elégedett lehet. És ki tudja, egyszer az egykori villahölgy megszabadul majd minden gátlásától és ledobja azt is, ami ez alkalommal még rajta maradt.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen mag a madaraknak

A vadászkamara megyei szervezete téli madáretetési akciót szervez. Ennek keretében három városban, Győrött, Mosonmagyaróváron és Sopronban hetente térítés nélkül lehet etetőanyaghoz, napraforgómaghoz jutni. Szerencséje van idén a madaraknak, eddig még se hó, se fagy, így még tudnak „gazdálkodni" téli tartalékaikkal, vélekedett a Kisalföldnek Orbán Henrik. Tovább olvasom