Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Ágica kés alá feküdt

A szőke lány idomai a villában nemcsak Leo, de a nézők fantáziáját is megmozgatták.

 Kebleivel egyedül Ágica volt elégedetlen. Sokak szerint ok nélkül.

Kiszavazása után a miskolci lány őszintén vallott arról, hogy miért is vannak problémái mások által irigyelt domborulataival. Akkor még csak álom volt, hogy egyszer ez a helyzet megváltozhat.
 
-Nagyon gyakori nálam a súlyingadozás, és ezt rövid időn belül értem. Tehát van úgy, hogy egy hét alatt 6-7 kilót lefogyok. És szerintem, mint majdnem minden nőnek, ez elsősorban a mellünkön látszik meg. Ugyanúgy az enyémen is. És nagyon-nagyon régóta szerettem volna helyreigazítani – mondja a Való Villa ex lakója.

A régóta várt pillanat egy felajánlásnak köszönhetően kedd reggel végre elérkezett. Ági népes kísérőtáborral érkezett egy budai klinikára.

-Nagyon ideges vagyok és nagyon félek, de bízom a doktornőben és ebben az egészben. Rászántam magam és már nagyon régóta szeretném. Belevágok – nyilatkozza a beavatkozás előtt Ágica.

Ági annak ellenére nagyon feszült volt, hogy a doktornő mindent részletesen elmondott neki. Ahogy a műtét kezdete közeledett, egyre nagyobb lett a pánik.

Ágicán csak egy egyszerű korrekciós műtétet végeznek el, hiszen azt a doktornő is megerősítette, hogy nincs szüksége mellnagyobbításra. Néhány vágás, és öltés csupán, és egy álom válik valóra.

-75 C-s melltartót visel, ez az alkatának megfelelő méret térfogatban. Picit aszimmetrikus a melle, ezen igyekszünk korrigálni, hogy szebb legyen – magyarázza dr. Kovács Annamária plasztikai sebész.

Az utcai viselet hamar szekrénybe került, és jöhetett a sokat sejtető fehér köpeny.

-Egyáltalán nem gondolkodtam még, hogy kinek fogom megmutatni. Először valószínű, hogy én fogom először megnézni, utána pedig nem tudom, majd a sors eldönti, hogy ki lesz az, aki először megnézi, de szerintem az anyukám és a család.

Érdeklődők nyilván lennének szép számmal. Biztosan köztük van Leo is, aki kicsit késve ugyan, de eljött a nagy eseményre. Anett, Frenki, Andi, Leo, Ágica édesanyja és nagynénje feszülten várakoztak, hogy elkezdődjön az operáció.

Ágica anyukája nem titkolta, félti a kislányát, arról nem beszélve, hogy aggódik jövendőbeli unokái miatt.

-Kezdettől fogva nem örülök neki. Próbálok beletörődni, illetve beletörődtem az ő örömébe. Nem akarom elrontani. Így is az én lányom marad – mondja aggódva.
 
A mama óvó szavai azonban nem győzték meg a lányt. Saját komplexusai sokkal jobban zavarták, mint a lehetséges kockázat. Reméli, hogy az élete a beavatkozás után megváltozik.

-Én azt mondom, hogy az önbizalmam nagyobb lesz, sosem voltam elszállva magamtól, ezután sem leszek. Rengeteget látszik majd nyáron, hogy fel tudok venni egy olyan felsőt, amit addig nem tudtam, és azt hiszem, bízom benne, hogy amikor a fehérnemű lekerül, nem leszek tele gátlásokkal.

10 óra környékén eljött a nagy pillanat. A műtőbe már nem mehetett be senki. A VV-s lány egy kétórás műtéten esett át, a varratokat pedig két hét múlva szedik ki. A hegek azonban még egy évig látszani fognak. Bízunk benne, hogy az eredményt akkor nemcsak a kiválasztottak, hanem mi is megcsodálhatjuk majd.

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ruhán is átlát a mobilos kamera

Egy japán cég olyan speciális szűrőt fejlesztett ki digitális kamerával szerelt mobiltelefonokhoz,… Tovább olvasom