Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Adyvárosi szatírt keresnek

A megtámadott fiatal nő ellenállásának köszönhető, hogy támadója nem tudta őt megerőszakolni. A felajzott kreol férfi úgy vezette le gerjedelmét, hogy fojtogatta, ütlegelte, majd megrugdalta a lányt.
Egy fiatal nő tett bejelentést a rendőrség ügyeletére július 25-én hajnalban, hogy egy férfi támadta meg őt Győrben, a Szabolcska utcában. A kreol bőrű „szatír” 2 óra 40 perckor, pisztollyal a kezében arra kényszerítette a lányt, hogy a 14–16-os számú házak mögötti területre menjen vele. Ott közölte, hogy közösülni akar, mire a nő ellenállt és ki akart szabadulni szorult helyzetéből.
Dulakodás közben a támadó többször ököllel és fegyverrel arcul ütötte áldozatát, majd rugdosta és a torkát megragadva fojtogatta.
Szerencsére a nő ki tudott szabadulni a férfi szorításából, aki végül feladta a küzdelmet és dolgavégezetlenül elszaladt. A lány ezután értesítette a rendőrséget.
A támadó 20–25 év közötti, kreol bőrű, 180 centi magas, közepes testalkatú, haja rövid, fekete vagy sötétbarna. A Győri Rendőrkapitányság erőszakos közösülés bűntett kísérlete miatt folytatja a nyomozást.
A rendőrség kéri, hogy aki a mellékelt grafikán látható elkövetőt felismeri vagy az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést az 520-072-es telefonon vagy a 107-es, 112-es segélyhívón, vagy szóljon bármelyik rendőrnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Andersen: A rút kiskacsa

Tovább olvasom