Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

ADSL2 az Invitelnél

Az ADSL2 bevezetésével lehetőség nyílik az akár 20 Mbps-os letöltési sebesség elérésére, mellyel olyan szolgáltatások válnak könnyen használhatóvá, mint például az interneten keresztüli videokonferencia.
A nyugat-európai trendekhez hasonlóan hazánkban is egyre nő a nagyobb sávszélességet igénylő üzleti megoldások száma. Ennek megfelelően az Invitel tovább növelte szélessávú internet-szolgáltatásainak skáláját, biztosítva ezzel pl. a videokonferencia hatékony igénybevételét. Az ADSL2 technológia a korábbinál jelentősen nagyobb sávszélességet garantál az ügyfelek számára.

Az ADSL szabvány aszimmetrikus jellege megmarad, azonban a letöltési sebesség látványosan megemelkedik: a választott csomagtól függően 12, 16, ill. 18 (Invitel területeken 20) Mbps maximális letöltési sebességet biztosít a cég.

Az eddig megszokottnál akár 20-szor nagyobb sebesség mellett az Invitel ADSL2 csomagjai extra szolgáltatásokat is tartalmaznak, így pl. tűzfal-funkciókkal rendelkező routert, domainnév-regisztrációt és -karbantartást, fix IP-címet és vírusirtót is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kofamosoly aranyozta napfényváros

Régen nem látott (s éppen olyan régen várt) átalakuláson mennek át Szeged piacai napjainkban.… Tovább olvasom