Kisalföld logö

2018. 08. 14. kedd - Marcell 20°C | 29°C Még több cikk.

Áder János (Fidesz–KDNP)

„Igen a változásra!"


Megtisztelő, hogy immár nyolc éve a csornaiakat és a környékbeli falvakban élőket képviselhetem az ország házában. A rábaközi emberek derűs életszemlélete sokat segített eddig is a munkámban. Az itt élőktől megtanultam azt is, hogy még akkor sem szabad elveszíteni a reményt, ha a dolgok rossz irányt vesznek. Mert esély mindig van a változásra.
Itt, a Rábaközben, de mindenütt az országban egyre többen teszik fel a kérdést: mi lesz velünk? Hiszen ma kevesebb a munka és több a munkanélküli, mint korábban.

Ma kevesebb megbecsülést kap a család és nehezebb az otthonteremtés, mint négy éve volt. A jelenlegi kormány nem tartotta be adott szavát. Azt mondták, nem lesz gázáremelés, nem lesz gyógyszeráremelés. Azt mondták, Magyarország többet érdemel. Ma mégis nehezebb a megélhetés. A szegények szegényebbek lettek, és a növekvő megélhetési költségek miatt ma már a nyugdíjasoktól és munkából élőktől is mind nagyobb erőfeszítést igényel megszokott életszínvonaluk fenntartása. Mindeközben drámaian eladósodott az ország. Ma már mind többen és többen teszik fel joggal a kérdést: hol a temérdek pénz?
Akarjuk-e, hogy így maradjanak a dolgok?

A közelgő országgyűlési választáson valójában nem pártszimpátiákról, hanem munkahelyeink és munkánk megbecsüléséről, otthonunk, családunk nagyobb biztonságáról döntünk.
Mondjunk közösen igent a változásra!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Mol eladta gázüzletágát

Lezárult március 31-én a Mol Földgázellátó Rt. és a Mol Földgáztároló Rt. társaságok százszázalékos… Tovább olvasom