Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

A Zagreb hazahívná Pesicet Veszprémből

Előfordulhat, hogy Ivan Pesic már nem tér vissza az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatához. A román Marian Cozma halálát okozó február 8-i veszprémi mészárlás következményeként egyik veséjét elvesztő ifjú horvát kapusnak ugyanis szerződést ajánl a CO Zagreb. A véres csata során súlyos sérülést szenvedett szerb Zsarko Sesum hazautazott, orvosi tanácsra csak 6-8 hét után kezdheti el az edzéseket.

Meglehet, a huszadik születésnapját március 17-én ünneplő Ivan Pesic hátat fordít a KEK-győztes veszprémieknek. A tizennyolcszoros bajnok zágrábiak klubigazgatója, Bartol Kaleb úgy nyilatkozott, amint a román Marian Cozma halálát okozó véres események következményeként az egyik veséjét elvesztő ifjú kézilabdázó hazatér Veszprémből, szerződést ajánlanak neki.

Értesüléseink szerint már január elején, a horvátországi világbajnokság előtt megkeresték a kapuvédőt, ugyanis a Croatia-vezetők úgy vélték, mivel a szerb Dejan Perics az első számú kapuvédő, és Fazekas Nándor nyáron hazatér a német G u m m e r s - bachtól, Pesic legfeljebb a harmadik kapus lehet Veszprémben. A két klub vezetői jelenleg is egyeztetnek. A 2008-ban Magyarországra öt évre aláírt Pesic – aki helyett lapunk február 12-i számában tévedésből a szlovén David Korazijáról közöltünk fényképet – várhatóan abban az esetben távozik, ha kivásárolják őt a szerződéséből. Piaci értéke 70 ezer euró (21,4 millió forint). Ami Sesum jövőjét illeti: a brutális támadás során súlyos fejsérüléseket szenvedő kiválóság már hazautazott, otthon folytatódik gyógykezelése.

Részletek >>

Olvasóink írták

 • 6. MTT 2009. február 18. 19:22
  „EGYETLEN PERCIG NEM CSODÁLKOZNÉK, HA NEM JÖNNE VISSZA. SŐT, MEG IS ÉRTEM. JOBBULÁST NEKI.”
 • 5. rivotril2mg 2009. február 18. 18:41
  „jóvan má ilyen minden héten előfordul csak annyi hogy most ezek a kézilabdázók voltak az áldozatok. én inkább azon vagyok felháborodva hogy ezek a szemét horvátok kapva kapnak az alkalmon hogy megszerezzék ezt a játékost,most remekül ki tudják használni az alkalmat, nem kell ám azt hinni hogy sajnálatból meg hogy kiszabaduljon ebböl az országból azér dobnak elé egy szerződést.”
 • 4. tatira 2009. február 18. 16:47
  „Nem csodálkozom h hivják haza,veszélyes itt nagyon, nekik lennék biztos haza mennék,ez maga a pokol ami történt itt!!!!!”
 • 3. comet 2009. február 18. 12:15
  „szimpatikus hogy ahogy hazahívják fiúkat a horvátok, miután bizonytalannak ítélik a sorsát.
  Remélem a veszprém segíti játékosát és békében válik meg tőle.”
 • 2. Piki 2009. február 18. 11:02
  „Érdekelne, hogy miért tűnt el az előző hozzászólásom???!!!!
  Talán valami "roszat" mondtam????!!!!”
 • 1. PrettyWoman 2009. február 18. 09:35
  „Cseppet sem csodálkoznék, ha már nem jönne vissza egyikük sem. Ezek után el sem mernének menni szórakozni sohasem. Márpedig egy fiatalnak - ennyi meccs meg stressz után igenis szüksége van a szórakozásra. Egyébként abban nem hiszek, hogy valaki egy vesével élsportoló lehet. Sajnos. De drukkolok neki, hogy valamennyire teljes életet élhessen. Bár az álmait már elvette az a kés, ami a veséjébe hatolt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyszerűbb adóbevallás

Régió - Hétfőn éjfélig adhatta postára vagy juttathatta el az adóhatósághoz kérelmét, aki az idén… Tovább olvasom