Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

A Yahoo internetes videoszolgáltatása

A Yahoo új, előfizetéses szolgáltatás beindítására készül. Ennek során megkeresték többek között a News Corp-hoz tartozó Fox Networks-öt, a Viacom tulajdonában álló CBS-t és a Walt Disney-birodalom részét képező NBCNews.com-ot.
Miközben a Yahoo az elmúlt évben igyekezett felmérni a várható fogyasztói érdeklődést, folyamatos tárgyalásokat folytatott a potenciális tartalomszolgáltatókkal is. Ennek során a Yahoo megkereste többek között a News Corp-hoz tartozó Fox Networks-öt, a Viacom tulajdonában álló CBS-t és a Walt Disney-birodalom részét képező NBCNews.com-ot. A szolgáltatás keretében a fogyasztók feltehetőleg reality TV-show-k és hírösszefoglalók nyomán készült exkluzív, illetve egyedileg testreszabott klippeket tekinthetnek meg.

Az új internetes videószolgáltatással a Yahoo a szélessávú elfizetők mind nagyobb táborából igyekszik tőkét kovácsolni. A Yahoo eközben már újabb partnereket keres korábbi, a SBC Communications-zel közös DSL-szolgáltatásához hasonló, új ám kevésbé széleskörű vállalkozásához. Mikor az új videószolgáltatás, amely Platinum Yahoo néven kerül a nagyközönség elé, elindul, rögtön éles versenyben találhatja magát, hiszen a piacon már jelen van a RealNetworks üzemeltette RealOne SuperPass, melynek előfizetői létszáma mára eléri a 900 ezer főt. Ez utóbbi szolgáltatás elfizetési díja megközelítőleg 9,5 eurót tesz ki egy hónapban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Álláskeresés - recesszió idején

Több ezer munkanélküli, egyre kevesebb megüresedő pozíció. Ha valaki betartja az álláskeresési… Tovább olvasom