Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

A vállalkozók jelöltjei

A Vállalkozók Pártja kapuvári képviselőjelöltjei a gazdaság szinte minden területén dolgoznak. A párt nem akar választási és politikai vitákhoz asszisztálni.
– Sem a kampányban, sem a város vezetésében nem akarunk a nagy pártok politikai csatározásaiban részt venni – jelentette ki Kiss János, a Vállalkozók Pártja kapuvári elnöke, egyben képviselőjelölt.
Programjukról szólva elmondta: ha a vállalkozóknak jól megy, akkor jól megy Kapuvárnak is. Hozzátette, a helyi vállalkozói réteg is szívesen látná magát a környék nagyberuházásain és ezt a város vezetésének elő kellene segíteni. Kiss János kijelentette: pártjuk minden választókerületben külön jelöltet indít, de polgármesterjelöltnek Hámori Györgyöt támogatják. A párt másik képviselőjelöltje, Boross János hozzátette, legfontosabb célkitűzésüknek azt tartja, hogy szervezetük semmilyen pártcsatározásba nem hajlandó belemenni. Azt azonban hangsúlyozta: a Vállalkozók Pártja olyan jelölteket állít „csatasorba”, akik mind a mezőgazdaság, mind az egészségügy, valamint a környezetvédelem terén is megmutatták már képességeiket és vállalkozásaikban is jól dolgoznak.
A Vállalkozók Pártjának jelöltjei: Lackovitsné Koloszár Ibolya, Dukainé Füzi Beatrix, Boross János, Turbók Gyula, Hasza Ernőné, Kiss János, Lendvai János, Papp József, Kiss László, Papp András.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barkócziné Juditnak élvezet a főzés

A férjétől tanult meg főzni a vásárhelyi Barkóczi Jánosné, aki szakácstudományát azóta is… Tovább olvasom