Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

A Vakok Állami Intézetének védelmét az Őrmester végzi

Együttműködési megállapodást kötött az Őrmester Nyrt. és a Vakok Állami Intézete.

Társaságunk legfőbb célkitűzése, hogy az egyik legfontosabb emberi szükséglet alapját teremtsük meg, a biztonságot. Cégünk stratégiájának elengedhetetlen része a folyamatos innováció, valamint a társadalmi szerepvállalás. Valljuk, hogy a töretlen innováció és a megfelelő társadalmi szerepvállalás közelebb visz minket céljaink eléréséhez, és ezáltal azt a célkitűzésünket is valóra válthatjuk, mely az emberek biztonságának javításával a társadalom egészét szolgálja.

Ezen meggyőződésünk következő állomásaként az Őrmester Nyrt. és a Vakok Állami Intézete között olyan együttműködési megállapodás született, amelynek értelmében az Intézet segítséget nyújt a társaság dolgozóinak a vagyonőrképzés területén a vakokkal és csökkentlátókkal követendő viselkedésformák elsajátításában. Ennek alapvető célja hogy vagyonőreink ismereteket szerezhessenek intézkedéseiknél a fogyatékkal élők felé tanúsítandó különleges bánásmódok alkalmazásában, a hátrányos helyzetű emberek segítésében.Az Örmester az együttműködés első lépéseként a vakok és csökkentlátók mindannapi életét megkönnyítendő használati tárgyakat ajándékoz az intézménynek. A "Snow" elektronikus, hordozható kézi nagyító egy olyan speciális készülék, mely a gyengénlátók számára nyújt segítséget a mindennapokban. A másik eszköz egy magyarul beszélő számológép, mely nem csak az alap matematikai funkciókat tudja, hanem képes bonyolultabb műveletek végrehajtására is. Az ünnepi ajándékozásra 2011. december 21-én délelőtt került sor a Vakok Állami Intézetének épületében, ahol a jó hangulatról Nótár Mary gondoskodott.

Bízunk benne, hogy cégünk, mely korszerű, folyamatosan fejlődő, magyar központú vállalat a jövőben is képes lesz a piaci környezethez való alkalmazkodásra, hogy mind a lakosságnak mind a vállalatoknak továbbra is biztos partnerei legyünk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos munkahelyi baleset: a kerítésnek nyomta a teherautó

Meghalt egy gépkocsivezető, miután a rakodás közben elinduló járműve a kerítésnek nyomta. Tovább olvasom