Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 15°C | 24°C Még több cikk.

A téti játszótérről

Lapjuk augusztus 23-i számában a téti játszótérrel kapcsolatban hiányos információk alapján valótlan és a téti evangélikus egyházközséget hátrányosan érintő írás jelent meg.

Egy olvasó a Kisalföldhöz beküldött SMS-ében azt kifogásolta, hogy Tét egyetlen játszótere elhanyagolt, szennyezett és balesetveszélyes. A Kisalföld a Téti Polgármesteri Hivatalnál „járt utána” a panasznak, ahol azt a választ kapta, hogy „a játszótér melletti evangélikus templomot felújítják, és valószínűleg ez okozza a problémákat, amelyek – ígérik – a munkálatok befejeztével megszűnnek”.
Nem tudni, mire alapozták a feltevést, hogy a most kezdődött felújítási munkák okozták annak a játszótérnek az állagromlását, amelyre – az olvasói SMS szerint – 15 éve nem költöttek. Az építési munkákból származó törmeléket egyébként a kivitelező konténerbe gyűjti, tehát az semmilyen módon nem kerülhet a játszótérre. Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy játszótér közvetlen környezetében nem a templom az egyetlen épület, amelyen építési munkák zajlanak.
Radicsné dr. Lampert Edit, a téti evangélikus gyülekezet presbitere

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogy legyünk tökéletes barátnők?

Milyen figyelmes tőled, hogy nem emlékeztetsz állandóan a koromra! Bezzeg a bunkó kollégáim egy… Tovább olvasom