Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

A teljes politikai garnitúrát ellenségének tekintette Budaházy

A Magyarok Nyilai ügyében terrorizmus és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt jelenleg 17 ember ellen folyik büntetőeljárás.

A jelenlegi parlamenti pártok mindegyikét, azaz a teljes politikai garnitúrát ellenségének tekintette a Hunnia Mozgalom - jelentette ki a Népszavának Benkő György, a Budaházy-csoport ügyében hangfelvételeket rögzítő százhalombattai vállalkozó.


A vállalkozó nem akart újabb neveket elárulni, de állítása szerint nemcsak a kormánypárt, hanem a teljes politikai garnitúra veszélyben volt. A vállalkozó, aki nyilvánosságra hozta a Magyarok Nyilai terrorszervezetre terhelő hangfelvételeket, állítja, ezeken az is elhangzik, hogy a csoport tevékenysége és tervei a teljes alkotmányos rend ellen irányultak, minden parlamenti pártot egyaránt utáltak - írta a lap pénteki számában.

A Magyarok Nyilai ügyében terrorizmus és egyéb bűncselekmények gyanúja miatt jelenleg 17 ember ellen folyik büntetőeljárás, a katonai vezetőként feltételezett Budaházy Györggyel együtt 11 ember van előzetes letartóztatásban.

Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. Reális 2010. március 06. 13:19
  „Nevetséges egy banda!A feltűnési viszketegségben szenvedő betegek!Ha valaki ölni akar,akkor nem kinizsi-sörös üvegbe tesz valamit,amitől a bejárati ajtó sem gyullad be!Meg légpuskával lövöldöznek üres házakra!A baloldal hisztériakeltése az egész!Ez a csoport max. annyit tud,hogy március 15-én felburogatja a kukákat,meg telitorokból üvöltöz!”
 • 28. profi10 2010. március 06. 10:46
  „Szent István törvénye:
  "Ha valaki a hatalmasok közül esküszegést követ el, keze elvesztésével fizessen!"
  Kár, hogy ez a törvény (sok más mellett) már nincs érvényben. (Hatalmasok az én olvasatomban a politikusok)”
 • 27. janika 2010. március 06. 10:37
  „Hát, ha nincs ellenség, akkor majd kreálnak.Ez jól beszokott válni! Jobb és olcsobb mint a valós kábítószer, főleg közpénzen! A vak meg úgyem látja a süket meg nem hallja! Kész cirkusz!”
 • 26. pancser 2010. március 06. 00:06
  „Ne bízza el magát a Jobbik! Az MSZP-SZDSZ már nem jelent veszélyt. A Jobbik annál inkább, miatta kétséges a kétharmad. Aki szereti a demokráciát és a Tesit és társait, ahol kulturált körülmények között bevásárolhat, az nem szavasz egy szélsőjobbos terroristákat melengető pártra. Ez talán mozgósító erő lesz, meg hogy a Jobbik egyáltalán nem szólhat bele a hatalomba. Az otthonülők elmennek a nyilasklónok miatt, de a jobbikosok egy része elveszni látja a szavazatát, hiszen hatalom számukra reménytelen ,vagy otthon marad de leginkább a Fideszre szavaz. A Jobbik szemtelensége, erőszakossága úgy veszem észre egyre több embert taszít!”
 • 25. kolombela 2010. március 05. 21:59
  „23. pancser 2010.03.05. 21:31
  Ha ez megvalósulna, akkor egyáltalán nem lepődnék meg. Sőt azon sem lepődnék meg, ha Likud Viktor nemhogy tiltakozna, hanem helyeselné ezt a lépést.”
 • 24. pancser 2010. március 05. 21:46
  „Nagyon-nagy b.lf.sz az, aki azt hiszi hogy neki szabad eldönteni kinek a házára lehet rálőni, kit lehet megverni, satöbbi. Aki ezt gondolja annak 10 év leglább a falhoz láncolva remélem sz.rházy meg is kapja!”
 • 23. pancser 2010. március 05. 21:31
  „Remélem a jobbikos vezéreket, pár nappal a választások előtt letartóztatják, az összes képviselő jelöltjüknél házkutatást tartanak őket, a pártot, a választásokból kizárják és mehetnek az általuk átkozott Unióhoz panaszra. A fekete gárdaegyenruháket le kell adni, aki nem teszi az megkapja ami jár neki. A terroristáknak semmi keresnivlójuk a magyar politkai életben, de pártfogóiknak sem a közösségi oldalakon!”
 • 22. kolombela 2010. március 05. 20:37
  „18. pancser 2010.03.05. 19:19
  A Kennedy Elnököt meggyilkoló és Reagen elnököt meglövő embereket sem tartják a mai napig terroristának. Ezek a "támadások" nem az ártatlan lakosság ellen irányultak, hanem kimondottan olyanok ellen, akik igen is felelősek azért, hogy nemzetünk idáig jutott.
  Olvasd már el a terrorizmus fogalmát.”
 • 21. kolombela 2010. március 05. 20:22
  „9. milakri 2010.03.05. 11:24
  dehogy nem tudnak. Lásd juttatásuk, parlament létszáma, mentelmi joguk, a Jobbik elleni félelmük, közös lenyúlásaik, mutyizásaik. Van itt komoly egyezség, csak a plebs felé mutatnak mást.”
 • 20. kolombela 2010. március 05. 20:19
  „8. gonzo 2010.03.05. 10:08
  Szijjártónak az audi ügy csak a jéghegy csúcsa. Akkor mit szólsz ahhoz, hogy a 41 milliós önkormányzati támogatás -amit a kosárlabda csapat működésére kellett volna fordítani- kb. felét egyszerűen lenyúlta.”
 • 19. kolombela 2010. március 05. 20:14
  „"A teljes politikai garnitúrát ellenségének tekintette Budaházy"
  Én ezt a mondatot megfordítanám. Helyesen így hangzik: A teljes politikai garnitúra ellenségének tekinti Budaházyt.
  Amire meg is van minden oka.”
 • 18. pancser 2010. március 05. 19:19
  „Szóval! Téved az aki szerint az emberek helyeslik a terrorizmust! Aki meg azt állítja, hogy kár hogyynem lettek befejezve, nos az bűnöző. Igen vannak perverz gyilkosok, vagy potenciális gyilkolni vágyók. Nem törhetnek át. Kár, hogy mondom én, hogy nem járt úgy sz..házy mint mintaképe Szamuely Tibor! De ha úgy teccik Szálasi testvért is mondhatnám!”
 • 17. AHA 2010. március 05. 19:03
  „Akik ellen irányult a támadás az mind meg is érdemelte.Kár,hogy nem lett sikeresen befejezve.
  ...és mondhatják többen,hogy ez azért durva.Nem az.Az ország legnagyobb része így gondolja.
  Álszent hazudozás az ellenkezője.”
 • 16. Túrabakancs 2010. március 05. 15:31
  „kivagyokén! /15/
  Szoktam mondani: a jó érdekében néha rossz eszközökhöz kell folyamodni.
  Budaházyék ezt tették /ha tettékl/ a radikális cselekedeteikkel. És bár-
  milyen hihetetlen, ez még valamilyen szinten szimpatikus is az embereknek.
  Tudom súlyos szavak ezek, de így van! Félni meg csak annak kell, aki ártott
  a magyar nemzetnek. Viszont nekik nem kicsit, hanem nagyon! A rendőrség
  már tavaly áprilisban tudott a most nyilvánosságra került felvételekről, de
  érdekes módon csak most a választások előtt pár héttel szivárogtak ki.
  Nem furcsa az időzítés? Benkőt irányítják hiszen kijelentette, hogy csak
  lassan engedi a hangfelvételeket kiszivárogtatni, mert "így hatásosabb"!
  Tehát egyértelmű a lejáratás szándéka, a felelősségrevonás csak másodrendű
  dolog. Ezt már régen megtehette volna a rendőrség tavaly. Mostanra vált egyér-
  telművé a baloldalnak, hogy a Jobbik megerősödött olyan mértékben, hogy ez
  kellemetlen helyzetet teremhet nekik, emiatt eljött a lejáratás ideje. Ezt csinálja a Fidesz
  is, nekik sem jó ez a mostani helyzet. Trükkök százai mindegyik oldalon...”
 • 15. kivagyokén 2010. március 05. 14:16
  „Az igaz, hogy a politikai élet kb 99%-a megérett a védőfelszerelés nélnkuli uránbányászatra, de egy felelős posztra váró ember szájából ilyen nem csúszhat ki. Elgondolkodtató az effajta hozzáállás a hatalomra vágyó emberek szájából. Ezzel azért veszthet a Jobbik is jópár szimpatizánst, akik esetleg bekukucskálnak a szípad mögé is.
  Ugyanis amit tettek, az bizony színtiszta terrorizmus. Jelenleg ugyan sutyiban, de ha eddig így ment, mi van ha teljes "dicsfényben" napvikágra léphetnek? Történelemből olvastam már ilyet. Ha jól emlékszem, ott a barna ing volt a divat, aztán jött a fekete, Magyarországon a nemzeti jelképek lobogtatása...nem is sorolom tovább.
  Tudom, a történelem ismétli önmagát, de azért én nem szeretném ezt a részt megnézni.”
 • 14. pancser 2010. március 05. 14:10
  „40 év börtön mindegyiknek, Budaházynak életfogytiglan a falhoz láncolva. Egy terrorista ezt érdemli, vagy adjuk át az amerikaiaknak Guantanamo jó hely lesz neki narancs kezeslábasban. Ott biztosan nem fog fázni. Remélem nem fog kijönni 1 év múlva, ezt az új kormány nem teszi meg.”
 • 13. AHA 2010. március 05. 13:59
  „gonzo 2010.03.05. 10:08
  Dehogy ülnek 10 évig börtönben!
  1 éven belül mind kint lesz.
  Politikai színjáték ez az egész a Jobbik ellen.”
 • 12. makacs 2010. március 05. 13:41
  „Én is ellenségnek tekintem a tekintetes urakat, mégsem rongálok emlékműveket, autókat. Az emlékmű tudni illik nem oka az ország helyzetének-Budaházy nézetével ellentétben. Ha vki tényleg harcolni akar a rendszer vezetői ellen az nem a házukat gyújtogatja. Azért van itt egy két ellentmondás, ha valaki látni szeretné.”
 • 11. elihu 2010. március 05. 12:19
  „Helyes, csak még a kampányidőszak elején intézze el nehogy mégtöbb Ft millió vesszen kárba feleslegesen! :D”
 • 10. laposibenö 2010. március 05. 11:27
  „És már vannak akik ezeket védik! A kemény gyerekek aki idős hölgyeket akartak megpofozni..Régebben az eféléket nem volt szokás őrizgetni sem. Mehettek a virslibe!”
29 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyilkos támadás Porcsalmán - Hat gyanúsítottat vettek őrizetbe

Hat gyanúsítottat vettek őrizetbe a rendőrök a hajnali támadással kapcsolatban, a bántalmazás következtében egy ember meghalt, kettő pedig kórházba került. Tovább olvasom