Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

A települések összefogásáról

A települések összefogását tartja fontosnak Horváth Zoltán az SZDSZ országgyűlési képviselőjelöltje.
Összefogás a turizmus fejlesztésének érdekében, valamint a vidéki Magyarország népszerűbbé tétele. Ezek azok a pontok, amelyeket fontosnak tart a Szabad Demokraták Szövetségének országgyűlési képviselőjelöltje, Horváth Zoltán.

– A legfontosabb a környékbeli kistelepülések összefogása – kezdte sajtótájékoztatóját a Szabad Demokraták Szövetségének országgyűlési képviselőjelöltje. A harminchat éves Horváth Zoltán egy Fertőd melletti tanyán él feleségével és három gyermekével.

Mint mondta: ismeri a vidéken élők és a nagycsaládosok problémáit. Tisztában van azzal, hogy a gyermekvállalási kedv lanyhulása több tényezőre vezethető vissza, de talán a legfontosabb az lenne, ha a családok tagjainak stabil és kiszámítható munkalehetőséget biztosítanának. A hatos számú választókerület képviselőjelöltje szerint a környék kitörési pontja a turizmus fejlesztésében rejlik. Ehhez a Fertő-part és a Rábaköz településeinek összehangolt munkájára van szükség. – Profi marketinggel növelhetők a turizmusból származó bevételek, ezáltal új munkahelyek lehetnének – mondta Horváth Zoltán, aki kiemelt fontosságot tulajdonít annak is, hogy a vidéki embereknek élhetőbb környezetet teremtsen, ehhez a mezőgazdaság egy részének is át kell alakulni. Horváth Zoltán úgy véli, hogy a gazdáknak nagyobb hangsúlyt kell fektetni a megfelelő termékszerkezetre és az értékesítés megszervezésére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

meglepő Vereség

Bassano–FC Sopron 3–1 (2–1) Tovább olvasom