Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 7°C | 10°C Még több cikk.

A tábla a régi... és a sártenger is

Néhány hete olvastam képes riportjukat a Győr-Ménfőcsanakon található Galgóczi Erzsébet utcáról. Ebben jogosan felvetették, hogy helytelenül írták az utcatáblára Galgóczi nevét y-nal Galgóczynak. Sajnos a mai napig éktelenkednek a táblák az utcában, ezek szerint senkit nem érdekel ez az „elírás”... Sajnos az a baj, hogy nem is tudom, ki lenne a felelős.

A fénykép, amit akkor az újságban láttam, csak a táblára fókuszált. De érdekes az a sártenger is, ami mögötte van. Készítettem néhány képet erről az „utcáról”. Láthatják: a XXI. században sajnos a Galgóczi Erzsébet utca inkább hasonlít egy honvédségi harckocsipályához, mint egy lakóparkhoz. Ebben az utcában 90–100 százalékban új építésű családi és társasházak épültek, nyugodtan mondhatom, hogy több száz ember kénytelen elviselni ezt az áldatlan állapotot. Az önkormányzat sajnos nem kecsegtet semmi jóval, azt sem tudjuk, mikor lesz ez a sártenger leaszfaltozva.
Amikor a telkeket és a lakásokat eladták, még aszfaltos utat ígértek nekünk. Mi is tavaly júliusban vásároltunk egy társasházi lakást, akkor azt mondták, 2006 tavaszára itt már rendes út lesz. Azóta nagy a csend, a helyzet olyannyira rossz, hogy egy kisebb eső után sem gyalog, sem kerékpárral nem lehet közlekedni, de néha még autóval is nehéz kikerülni a sok mély gödröt, persze csak ha az ember meglátja a sártól. Ha az illetékesek nem hiszik, nézzenek utána – ezért küldöm a képeket is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az iráni atomdossziéról egyeztetnek ma Londonban

Az iráni atomdossziéról egyeztetnek ma Londonban az EU-trojka (Nagy-Britannia, Franciaország,… Tovább olvasom