Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

A szolgáltatókkal szemben

Önálló listát és képviselőjelölteket állít a a mosonmagyaróvári Lakástulajdonosok és Bérlők Egyesülete (Labe) az önkormányzati választásokra – jelentette be Nyitrai József elnök.
Nyitrai József elmondta: az egyesület célja, hogy védje a lakástulajdonosok és -bérlők érdekeit a közszolgáltatókkal szemben és ezek az érdekek jelentőségüknek megfelelően szerepeljenek az önkormányzati döntések előkészítésében.
A városi problémákról az elnök elmondta: a képviselő-testület elutasította a távhődíj ötvenszázalékos csökkentését a saját beruházásban megvalósuló gázmotoros erőmű elmaradásával. Ezzel szemben még most is vannak, akik húszszázalékos árcsökkentést ígérnek, ám a Labe szerint ezek betarthatatlan ígéretek. A testület megszavazta a víz- és csatornadíj-emelést, annak ellenére, hogy a város tisztítás nélkül, rendkívül kedvező áron tudja előállítani az ivóvizet. Az egyesület szerint a szemétszállítási díj is felülvizsgálatra szorul és versenyhelyzetet kell teremteni a kábeltelevízió-szolgáltatásban is.
A Labe egyéni képviselőjelöltjei: Csiba Erzsébet, Babos Szilárd (Civil Fórum-támogatással), Hajszán Béla, Vörös György, Sölétormos Zoltán, a hatosban Németh Zsolt, a hetes körzetben a Fidesz–MDF jelöltjét támogatják, Nyitrai József (Fidesz–MDF támogatással), Makk Zoltán, dr. Árvay István Labe–Fidesz közös jelölt, Böröndi Lajos, Ratkay Zoltán, Szentgyörgyi Zoltánné, Kő Istvánné.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az utolsó percben hibáztak Csornán

Tovább olvasom