Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

A szegedi brutális verés közelében találtak egy fiút, aki azóta kómában van

Egy eddig nem ismert áldozata is van a borzalmas szegedi éjszakának, amikor ismeretlenek brutálisan összeverték a félvér barátja védelmére kelő Tímeát.
Kómában fekszik az SZTE Új klinikán a szegedi B. Péter, akit szombat este egyelőre ismeretlenek előbb félholtra vertek, majd a már ájult szegedi fiatalt lelökték a Tisza Gyöngye hídjáról - állítja a Szeged Hírei Facebook-oldal.

Sajtóhírek szerint a hídról leesett Péternek eltört a csuklója, az ujja, tüdeje bevérzett, dobhártyája beszakadt, koponyája is betört, állapota válságos. Azt is írták, hogy a férfi szombat óta kómában fekszik és lélegeztetőgépen tartják - írja a delmagyar.hu.

Az esettel kapcsolatban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményt adott ki. Ebben az áll, hogy a rendőrségre vasárnap 0 óra 10 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy fiatalember leesett Szegeden, a Ligetfürdőnél lévő szórakozóhely felüljárójáról.

– Eddig nem merült fel olyan körülmény, ami arra utalna, hogy a fiatalembert lelökték, vagy a sérülései nem az esés, hanem bántalmazás következményei lennének. A Szegedi Rendőrkapitányság az eset körülményeit nyomozás keretében tisztázza – közölték.

Hozzátették, a Tímea elleni támadás miatt közösség tagja elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoznak, vizsgálják, hogy a két eset között van-e összefüggés.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Döntöttek: kétféle határzár épül a szerb-magyar határon

A könnyen átjárható szakaszokon csaknem négyméteres kerítést épít a Belügyminisztérium és a… Tovább olvasom