Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

A Spar is elfogadja az Erzsébet-utalványt

A Spar is elfogadja hamarosan az Erzsébet-utalványokat a Nemzeti Üdülési Szolgálat és a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. tárgyalásainak eredményeként.
A Spar is elfogadja hamarosan az Erzsébet-utalványokat a Nemzeti Üdülési Szolgálat és a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. tárgyalásainak eredményeként - írta a Népszabadság pénteken.

A megállapodás szerint október 15-től fogadják el a 31 Interspar és 359 Spar üzletben a cafetéria és a szociális étkezési típusú utalványt, illetve november 15-től a gyermekvédelmi típusúakat.

A lap megjegyzi, hogy ezzel a hipermarketláncok közül a Tesco mellett a Spar lett a második Erzsébet-utalvány elfogadóhely.

Emlékeztetnek arra, hogy az utalványok ügyében a nyár közepe óta uniós kötelezettségszegési eljárás folyik, mert az EU illetékesei úgy látták, hogy az utalványok forgalmazására diszkriminatív módon jellemzően csak hazai cégekkel kötött szerződést a Nemzeti Üdülési Szolgálat.

Olvasóink írták

 • 6. machers 2012. szeptember 21. 21:18
  „1.rubeola 2012.09.21. 08:59
  "szerintem pedig ők a diszkriminatívok, akik nem fogadták el eddig az utalványt."
  Te a cikkeket is elolvasod, vagy csak úgy írsz valamit?
  "Emlékeztetnek arra, hogy az utalványok ügyében a nyár közepe óta uniós kötelezettségszegési eljárás folyik, mert az EU illetékesei úgy látták, hogy az utalványok forgalmazására diszkriminatív módon jellemzően csak hazai cégekkel kötött szerződést a Nemzeti Üdülési Szolgálat."”
 • 5. ATXadmin 2012. szeptember 21. 13:11
  „mire mindenki elfogadja addigra adnak ki másikat vagy épp megvonják ezt is..........”
 • 4. bojtár 2012. szeptember 21. 12:55
  „nem kell sokat agyalni mert,mire normalizálodik elveszik ezt is:)”
 • 3. bocikriszti 2012. szeptember 21. 11:27
  „bizonyára nem:( Én azt hittem ez arra lesz jó hogy a helyi-magyar vállalkozásokat segítsék. na ezt is rosszul tudtam:(”
 • 2. heat 2012. szeptember 21. 10:22
  „Bizonyára lesz majd olyan is, hogy egy fracia kisváros iskolájában és óvodájában magyar tulajdonú étkeztetési szolgáltatóval szerződik a helyi önkormányzat...”
 • 1. rubeola 2012. szeptember 21. 08:59
  „Na, arról beszélhetnénk, hogy ki a diszkriminatív!!!!!! Mi nem lehetünk azok, mert megbüntetnek bennünket, szerintem pedig ők a diszkriminatívok, akik nem fogadták el eddig az utalványt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem rettenti el a diákokat a röghözkötés: csaknem mindenki vállalta a feltételeket

Nem félnek a diákok az őket többéves hazai munkavállalásra kötelező hallgatói szerződésektől.
Tovább olvasom