Kisalföld logö

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 5°C | 15°C

A rendőrség keresi a baleset okozóját

Közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást a Soproni Rendőrkapitányság. Kérik a baleset szemtanúit, jelentkezzenek a kapitányságon.
A 84. számú főúton 2006. december 23-án történt baleset okozóját keresi a Soproni Rendőrkapitányság. Egy ismeretlen típusú és rendszámú, vélhetően sötét színű kombi személyautó közlekedett a főúton Nagycenk felől Sopronkövesd irányába. A vejkei emelkedő környékén egy vele azonos irányban haladó osztrák állampolgár Audijának előzésébe kezdett, az előzést szabálytalanul befejezve az autójának jobb hátuljával az Audinak ütközött. Az osztrák sofőr ettől elvesztette uralmát a járműve felett, majd áttért a menetirány szerinti baloldali sávba, ahol ütközött a szembe haladó Ford Mondeóval. Az Audi és a Ford az úttest melletti árokba csapódva állt meg. A baleset okozója a helyszínről megállás nélkül távozott.
A baleset szemtanúit keresi a rendőrség közlekedésrendészeti osztálya a 99/311–234-es, a 107-es vagy a 112-es telefonszámon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Enyhe a tél, kevesebbet fűtünk

A meleg ősz jól jött a lakosságnak, de rosszat tett a tüzépeknek, mert a megszokott második roham nem indult meg decemberben. A kereskedők ebben a hónapban bíznak, jóllehet, ekkor a legtöbben kénytelenek legalább tíz százalékkal emelni az árakon. A cseh és lengyel kitermelők szerint az emelés mértéke így is elmarad nálunk a gáz áráétól. Tovább olvasom