Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

A rendőrség cáfolja Kármán Irén állításait

A rendőrségi nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján megállapítható, hogy Kármán Irént nem ott, nem akkor és nem úgy bántalmazták, ahogy korábban vallomásában elmondta.
Csizner Zoltán alezredes, a Nemzeti Nyomozó Iroda bűnügyi főosztályának vezetője szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: a beszerzett adatok egyértelműen cáfolják a sértett elmondását, így az elkövetés helye és ideje, a végrehajtás módja bizonyíthatóan eltér a sértett által előadottaktól.

A rendőrség az orvosszakértői jelentésre hivatkozott, amely szerint ha Kármán Irént tényleg ledobják a rakpart köves szakaszán, ahogyan azt elbeszélte, akkor horzsolásos, zúzódásos sérüléseket szerzett volna. Ilyen nem volt az újságírón.

A rendőrség emellett annak az erzsébeti térnek a térfigyelő kamerája által készített felvételeket is ellenőrizte, amelyen a vallomás szerint az újságírót egy kocsiba tuszkolták. A felvételek szeritn Kármán Irén sétálgatott a téren, de nem szólt hozzá, s nem támadta meg senki. A rendőrség az ügy megoldását Kármán Iréntől várja - fogalmazott az alezredes. A főosztályvezetző szerint az ő segítségével deríthető ki, hogy ki volt a támadója, s mi volt a megveretés oka.

Az újságírót - aki az 1990-es évek olajszőkítési ügyeivel foglalkozott - június 22-én éjszaka összekötözve találták meg a Lágymányosi és a Petőfi híd között, a Duna-parton. A bántalmazott újságíró azt mondta: ismeretlenek megtámadták, autóba tuszkolták, összekötözték és kidobták a Duna-parton. A mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszaküldte Sólyom a vagyongazdálkodási törvényt

Sólyom László visszaküldte megfontolásra az Országgyűlésnek az állami vagyonról szóló törvényt. A… Tovább olvasom