Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

A padlástérből kiabált segítségért

A rablók a fürdőszobába zárták azt a 70 éves asszonyt, akire gyarmati családi házában támadtak rá csütörtökön este. Szerencsére ott volt a padlásfeljáró, így a sértett a tetőcserepet félretolva segítségért kiabált szomszédban lakó menyének.
Tévét nézett csütörtökön este fél 8-kor Gyarmaton lévő családi házában egy 70 éves nő, amikor kopogtak az ajtaján. Az asszony óvatlanul kinyitotta az ajtót, s az ott álló két férfi azonnal benyomták őt a lakásba. Egyikük egy fotelba lökte, a másik egy ezüstszínq tárggyal, feltehetően pisztollyal fenyegette őt, s mindenáron a pénzét akarták elvenni. A támadók, hogy a sértett ne kiabáljon, a száját is befogták, de a nő védekezett, még karmolt is. Figyelmeztették, hogy ne kiabáljon, inkább a pénzt adja elő. Egy darabig még így zajlott a támadás, majd a férfiak bezárták a ház tulajdonosát a fürdőszobába.
Az asszony azt kihasználva, hogy a padlásfeljáró épp ott van, felment a padlásra, elhúzott egy cserepet és kiabálni kezdett. Ezt hallotta meg később a szomszédban élő menye, s a család kiszabadította őt. Akkor már nem voltak ott a rablók, akik csak egy mobiltelefont tudtak elvinni. A nőt annyira megviselték a történtek, hogy mentőt kellett hozzá hívni.
A támadók 170 centi magasak, 18–22 év körüliek. Egyikük vékony, sötét hajú, a másik zömök testalkatú, kerek fejq, világos hajú. A rendőrség kéri, hogy aki a bqncselekménnyel vagy az elkövetőkkel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Győri Rendőrkapitányságon, illetve a 107-es segélyhívón.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beszélni tanul egy macska Kínában

Egy Kínában élő macska megtanulta kimondani saját nevét - állítja a gazdája. A kétéves, Agui névre… Tovább olvasom