Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 4°C | 14°C Még több cikk.

A Noise Night Life szervezője beszélni is alig bír a felvételen - videó

Érdekes videóra bukkantunk a YouTube-on: a tragédiával végződött Noise Night Life egyik szervezője próbál nyilatkozni a party-n. A kamera forog, a fiú beszélne, de nem nagyon tud.


A videót megtalálja itt.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. LAZA 2011. január 18. 21:11
  „18.
  Nem tudom......
  Az ilyen fajta bulizás alkalmával lehet e egyáltalán ilyesmikről szó amiről Te írsz.
  Tudják e ezek a fiatalok,egyáltalán,hogy kivel táncolnak?
  Hogyan kommunikálnk egymással? stb.stb.stb.”
 • 20. marcell 2011. január 18. 19:45
  „Az is érdekes ám hogy 300 fös helyre befér 3000 ember??? ezen nyammog a média?? Én voltam már azon a helyen, akkor épp nem buli volt, és hatalmas az a hely!!! simán elfér 3000 ember!! A gond az volt csupán, hogy a lépcsön tömörült össze a tömeg és fentröl egy dominoszerü dőléssel, egyik a másikat nyomta agyon...elég ha valaki legfelül csak kicsit meglöki az embereket és 1 -2 ember elesik..ez már láncreakciót indít !!
  Lehet akármilyen menekülési terve az épületnek ha azt egy bajba jutott tömeg nem tudja követni. Hirtelen túl sok embert engedtek be.
  A bosszantó hogy 8 féle média 8 féle verzió:) :(
  A kuruc info már cigányokrol beszél, a másik késelésről, ...stb..stb”
 • 19. Mankapunka 2011. január 18. 18:21
  „21 éves,és jó világban él. Jó helyre született a csávó.

  Nem tudom miért irigylitek tőle. Nektek is adott a lehetőség,hogy jól betosszatok valahol. Addig is sárguljatok az irigységtől.”
 • 18. kuller 2011. január 18. 17:41
  „Hát szerveztünk régebben mi is bulikat, rockbulikat mondjuk ahol azér benne van a pakliban mindig egy kis pogo ami arról szól hogy az emberek egymást taszigálják konkrétan, többen földre kerültek mégis mikor valaki esett el volt hogy a háta sem érte a földet már húzták fel, 6-an figyeltünk 60 emberre plusz a két kidobó plusz a két pultos, és nem voltunk öregebbek akkor 18-nál sokkal, de ott nem volt drog, és figyeltünk egymásra, a zenekar is rászólt a népre ha kicsit elfajultak a dolgok tehát odafigyelés ennyi kellett volna semmi több, jó utólag könnyű okoskodni de sajna mást nem tudunk tenni.”
 • 17. Stewe 2011. január 18. 17:26
  „A szervezőtől a minimum, hogy tényleg ne csapja szét magát egy buliján, ahogy egy endéglátós se részegedhet le egy 100fős lagzin ( a jobbak nem is teszik ). De ekkora bulit ekkora helyen megtartani, maga a rémálom.
  Folyamatosan foglalkoztat az a kérdés azonban: ha a jegyző tudta hogy 300 emberre este 10ig volt engedélye a helynek, miért nem küldte ki a szereket este 10 kor. Reggel értesült arról, hogy a kerületében Budapest legfelkapottabb party rendezvénye zajlik ? az hogy a Nyugatinál több ezres tömeg hömpölyög nem tűnt fel senkinek ? Mikor megvolt a baj egyből volt 30 rendőrautó ...
  Sáros ott mindenki !!! A szervezők, a biztonságiak, a jegyző, a rendőrség.”
 • 16. marcell 2011. január 18. 16:41
  „A VIDEÓ NEM A TRAGÉDIÁVAL VÉGZŐDŐ BULIN KÉSZÜLT, HANEM EGY JÓVAL KORÁBBI BULIN !!!
  A szervező K. Tamás erősen ittas, és miért ne én is az lennék.
  A TV 2 BEN LEJÁTSZOTT VIDEÓ ÖSSZEVÁGOTT, TEHÁT A SZERVEZŐ ÁLTAL MONDOTT MONDATOK SZAVAIBÓL LETT ÖSSZEVÁGVA EGY ABSZOLUT ALJAS VÁLASZ.”
 • 15. zoltee 2011. január 18. 15:41
  „Hopp, most olvastam végig a 11.-est, és ennek fényében szeretném egyértelműsíteni a véleményem:

  a főszervező igenis legyen képben, legyen tiszta, és döntéshozatalának teljes tudatában!

  Ha ő elcsúszik, az magával vonzza igenis a rendezvény csúszását!

  Pontosan ezért volt felelőtlen ez a csávó...”
 • 14. zoltee 2011. január 18. 15:39
  „Nem beszélsz könnyen, szerintem.

  Én szeretek inni, bulikban is, még szervezőként is ha van nagy rendezvény, egy két pálinkát elfogyasztok, de soha nem ivászatba torkollóan. És volt olyan monstre rendezvényünk, ahol szintén nem éreztem szükségét annak, hogy igyak.

  Én úgy látom, ez a srác csinálni akart magának egy bulit, és nehezen kezdett azzal bármit, hogy itt más szerepkörben kéne lennie. Inkább egyfajta házibuliként kezelte az egészet, ahol ő a házigazda...

  Remélem, hogy egy életre elment a kedve a hasonló bulik szervezésétől

  (U.I.: szerintem sem a kor kérdése a felelősség...)”
 • 13. Kriesztó 2011. január 18. 15:17
  „Nekem sincs bajom azzal, hogy 21 évesen bulit szervez (én is ebben a korban vagyok, és érdekel is ez a terület), más is tesz ilyet - maximum nem ekkora méretűt. De az már tényleg durva, hogy gyakorlatilag odahányta/odahányták ezt a bulit a helységbe, nem is törődve azzal, hogy se engedély, se elég hely, se normális menekülési útvonal, stb. Arról meg nem is beszélve, hogy a főszervező a buli alatt ne csapja szét magát, majd utána ünnepelje meg azt, hogy lezárult az esemény. Bár lehet hogy könnyen beszélek antialkoholistaként, ha bulizni megyek, akkor is inkább energiaitalt iszok, vagy kólát. És mégis tökéletesen tudom élvezni, nem kell hogy alkohol vagy drog hatása alatt álljak.
  Szóba jött a zenei stílus is: én kiállok amellett, hogy ez a zenei stílus jó! :)”
 • 12. sicc 2011. január 18. 13:03
  „Farkasbalintm !
  Igen ,21 évesen egy mai fiatalnak van olyan felelősségtudata, hogy merje vállalni 3000 ember életéért a kockázatot. Egy 21 éves fiúnak még félelemérzete sem úgy működik, semmilyen élettapasztalata nincs !
  Nem gondolod komolyan amit írsz ! Sokkal többen halhattak volna meg! Ez egy diszkódrogos gyerek, még a kutyámat sem bíznám rá! Amerikában 21 év a korhatár nem véletlenül !
  Akkor nem szólnék egy rossz szót sem ,ha Ő mindent megtett volna az ilyen nagyszabású rendezvény biztonságáért ! 5-10 ember vigyázott a rendre ! Ez Vicc! Olyan nagy volt a tömeg, szűk 3 emeletes épület lépcsőjén, hogy oda pánik sem kellett! Nem volt biztonságos és ez szart rá,hogy nyomorognak a lépcsőn, csak a bevétel volt a fontos meg a hírnév.
  Remélem okulnak és elgondolkodnak a tizenéves fiatalok, kikre bizzák magukat.”
 • 11. farkasbalintm 2011. január 18. 12:18
  „nem szeretném a történtek súlyát lekicsinyíteni, de itt azért szerintem páran el vannak tévedve.
  az hogy a szervező szét van csúszva (legyen az bármitől is) nem feltétlenül kell hogy maga után vonzza a tragédiát.
  pl ha elmegyek szórakozni megiszok egy-két sört, vagy bármit ami jólesik, még az is lehet, hogy teát, mert azt kívánom, de nem fogom szétcsapni magam, mert a többi marha igen.
  talán el kéne gondolkozni azon, hogy akik fellökték/látták a földön/neadjisten csorda módjára átrobogtak a szerencsétleneken, azok hol vannak?
  tényleg szörnyű dolog, de úgy veszem észre, hogy megint egy csont van bedobva a népnek, amin rágódhat, összeveszhet, és addig sem kell gondolkodnia.
  feltételezem a családok is jobban szeretnének csendben gyászolni, nem hogy a sok hülye (mint pl én is) kommentjeitől hangos médiumokat olvasni/hallgatni/nézni.
  a másik. miért ne szervezhetne 21évesen akármilyen nagyszabású bulit? van kapcsolata, van pénze, az embereknek van rá igénye, így lesz mégtöbb pénze, stb stb. persze én is irigykedem, hogy busszal, meg bringával járok suliba, nem pedig a legújabb luxusverdával (bár inkább az öreg kisautók tetszenek, de ez most lényegtelen), de kapcsolataim sincsenek, pénzem se, és így nálam az előbbi körforgás nem jöhet össze.”
 • 10. öröksoproni 2011. január 18. 12:02
  „5-höz: szerintes csak azon a bulin volt drogos? Ezekena bulikon a résztvevők nagy része is drogozik, máshogyan azt a rémület zenét ki sem lehet bírni. Csak tudnám, a szülők mit csinálnak? Észre sem veszik? Utána sem néznek? Egyébként pedig az nagykorúság korhatára nem 18 év? Ki ad el ezeknek a gyrekeknek alkoholt és drogot?”
 • 9. fióka 2011. január 18. 10:52
  „drogos taknyosorrú felelőtlen újgazdag ficsúr röviden ennyi”
 • 8. frigyi 2011. január 18. 10:48
  „Hülye kis drogos süger!!!
  Fel kene kötni!!”
 • 7. Túrabakancs 2011. január 18. 10:44
  „21-éves a kis takony, és az ilyen rendeznek ekkora kaliberű bulit,
  ez ám a vicc!”
 • 6. n_gery 2011. január 18. 10:30
  „Ezt a kamu hírt. Már a hétvégén fent volt valamelyik index blogon. Kicsit elkéstetek.”
 • 5. 01010 2011. január 18. 10:15
  „Igen de ez egy másik bulin készült . Nem a TRAGÉDIÁN .”
 • 4. Hunicum 2011. január 18. 10:13
  „Nem részeg ez, narkós!”
 • 3. okostojas007 2011. január 18. 09:56
  „hogy nézne ki csont " szárazon " ezer részeg között ...
  csak az alkalomhoz illően viselkedett......”
 • 2. Infamous 2011. január 18. 09:26
  „szerintem nem részeg, hanem be van lőve”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diszkótragédia: konkurenciaharc állhat a pánikkeltés mögött?

A Népszabadság szerint a rendőrség nem zárja ki, hogy a szórakozóhelyek közti nemtelen… Tovább olvasom