Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

A népdalversenyen Csornáé lett a vándorserleg

Az országos népdaléneklési verseny megyei döntőjére Győrbe, a Zichy-palotába 17 iskolából érkeztek diákok Győr-Moson-Sopron megyéből.
A 1–4. osztályosok közül első lett Tóth Ildikó (Ravazd) és Ábrahám Rita (Nyúl). Az 5–6. osztályosok versengésében első Szalai Adrienn (Mosonmagyaróvár, Ujhelyi) és Dombi Viktória (Bősárkány). A 7–8. osztályosoknál győztes Bertalan Adrienn (Kóny) és Juhász Nikolett (Sopron, Deák téri iskola).
A kisegyüttesek közül első helyezett Stencinger Petra és Stenciger Patrik (Mosonmagyaróvár, Bolyai), Kozma Fruzsina, Kozma Petra (Csorna), Bertalan Adrienn, Horváth Johanna (Kóny,) Lakatos Flóra, Rozmán Anikó, Waszarits Lilla (Egyházasfalu).
Az énekegyüttesek első helyezettje a Széchenyi Népdalkör a csornai Széchenyi-iskolából: Németh Odett, Horváth Johanna, Szabó Brigitta, Móritz Ramóna, Horváth Nikolett, Kozma Petra, Kozma Fruzsina és Bertalan Adrienn.
A középiskolások versengésében első Lengyel Dulcinea (Szabadhegyi Közoktatási Központ, Győr) és Horváth Johanna (Bercsényi, Győr.)
A két évvel ezelőtt alapított „Dr. Timaffy László-vándorserleg” egyévi őrzését a csornai Széchenyi-iskola diákjai érdemelték ki. A díjat a neves kutató felesége, Edith asszony adta át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegeden nem forgalmaznak aranytömböket

Az arany világpiaci ára évek óta emelkedőben van, emiatt sokan befektetési céllal vásárolják e… Tovább olvasom