Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

A NAPRA-forgó

továbbra is segít

A NAPRA-forgó Közalapítvány jövőbeni célja továbbra is a megye bentlakásos intézményeiben lakók élet- és komfortkörülményeinek jobbítása.
Ezzel kapcsolatban döntött a NAPRA-forgó Közalapítvány legutóbbi kuratóriumi ülésén az intézményenkénti 190 ezer forintos támogatásról – tudtuk meg Kara Ákos kuratóriumi elnöktől. – A civil szervezet évek óta segíti a megye bentlakásos intézményeinek működését, anyagi támogatásával bővíti az ellátás feltételrendszerét – sorolta a NAPRA-forgó elnöke. – Az idei jótékonysági kerékpártúránkat szeptember 22-én Koroncó-Zöldmajorba szervezzük, erre már most várjuk az iskolák, cégvezetők, művészek jelentkezését a közalapítvány Árpád út 32. szám alatti címén. Akik nem tudnak eljönni, jó szándékukat, adományaikat eljuttathatják velünk.
A közalapítvány kuratóriumi tagjai döntöttek a táplánypusztai mentálhigiénés otthon „Fogadd el, fogadj el!” kampánysorozatának támogatásáról is. A kétnapos programsorozatot szeptemberben az esélyegyenlőség és az elfogadás jegyében szervezik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

XVI. Benedek: A házasság szövetség

Burkoltan bírálta a spanyol szocialista kormány egyházi körök által hevesen támadott társadalmi… Tovább olvasom