Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 16°C | 23°C Még több cikk.

A kormány a válsággal, nem pedig a pártokkal akar megküzdeni

A kormány nem a pártokkal, hanem a válsággal kíván megküzdeni.

Mindezért nem kíván részt venni azokban a kicsinyes politikai küzdelmekben, amelyek célja a politikai riválisok lejáratása - így reagált a Kormányszóvivői Iroda a Magyar Televízió Közalapítvány fideszes és KDNP-s tagjainak szerdai sajtótájékoztatója után.

Az ellenzéki delegáltak szerint tarthatatlan, hogy a köztévé új szákházának rendkívül magas bérleti díját egy olyan ciprusi offshore cégnek fizetik, amely Bajnai Gordon miniszterelnökhöz köthető. A Kormányszóvivői Iroda közleménye szerint a Magyar Televízió Közalapítvány fideszes és KDNP-s tagjai úgy tesznek, mintha most ismerték volna meg az úk MTV-székház bérlésének részleteit. A kuratóriumi tagok dolga ugyanakkor az lenne, hogy felügyeljék a köztévé ügyeit - teszik hozzá.

A közleményben leszögezik, hogy Bajnai Gordon 2005 óta már nem vezetője a Wallis Zrt. -nek, amely - a közalapítvány ellenzéki tagjainak állítása szerint - korábban tulajdonosa volt a székházat bérbeadó, Cipruson bejegyzett offshore cégnek, az MTV Milleniumi Média Kft-nek. Szabó László, a televízió kuratóriumának fideszes elnökségi tagja a Független Hírügynökségnek szerdán azt mondta: át kell vizsgálni a Magyar Televízió (MTV) új székházának bérleti szerződését, mert az szerintük több ponton is aggályos.

Olvasóink írták

 • 12. Gabika79 2009. május 11. 13:25
  „De könyörgöm a saját bőrükön is ne csak a melósén!!!!!Mit bír az a minimálbér még?????,”
 • 11. Zaraki_Kenpachi 2009. május 08. 08:03
  „Ha már egyszer engem ennyire leszocizol, akkor hadd nyilasozzalak már le Téged. És ahogy Te is eldöntötted, hogy szerinted tartozom-e valahova és ha igen, akkor hova, úgy én is.

  Miben lenne jó a másik oldal? A Fideszben nem egy olyan ember van, aki annak idején a KISZ-ben domborított, pl Szájer. Ha megnéznénk, hogy hányukat kötik erős érzelmi szárak a szocikhoz, eléggé meglepődnénk. Uszításra nincs szükség, mert az egyik oldal valamit elcsesz, a másik meg forradalomra szuggerál, mert kell neki a hatalom.

  Amúgy banánköztársaság az, amikor a sok kis majom megkér 365 nagy majmot, hogy menjen fel a banánfára, és szedjen le nekik banánt. És már sivítanak, hogy ha a nagymajmok eleinte osztogatnak, aztán kifogy a banán készlet ( persze közben maguknak is szép számmal félreraknak ), és a vészes időszakban, amíg a banánfa nem terem újra, a kismajmoktól szedik vissza a közösbe a banánt. De ugyebár a kismajomnak egyszerűbb a nagyot megkérni, mint magától fára mászni :)”
 • 10. AHA. 2009. május 08. 07:56
  „Zaraki_Kenpachi
  ...és ki fog rajtunk segíteni? Szavazzunk megint a szocikra!
  Jajj,elvtársam hagyd már ezt a baromságot!”
 • 9. pampus 2009. május 08. 07:51
  „A Magyar politikai hatalomhoz görcsösen ragaszkodnak a spekulánsok! Hisz a bűnüldözést a markukban tartják! Így nincs aki a valódi bűnözést üldözze! Csupán oda mennek ahova küldik Őket ebben a parancsuralmi helyzetben! A Jogi Maffia irányítása alatt áll az egész ország! Itt csak is hatalom és rendszerváltás a megoldás!
  Nem véletlenül kreáltak olyan törvényt, hogy csak is ügyvéd terjeszthet elő beadványt a Tábla és a Legfelsőbb Bírósághoz!
  A magyar adófizető nép egyébként ki van rúgva az igazságszolgáltatásból! Ez így egy banánköztársaság!”
 • 8. Zaraki_Kenpachi 2009. május 07. 21:17
  „Az lenne jó, ha sikerülne az egész poltikai elitet lecserélni, az összeset.”
 • 7. Zaraki_Kenpachi 2009. május 07. 19:34
  „A másik : kicsit unalmasak vagytok már ezekkel az örökös libatolvajlással, meg a többi hülyeségeitekkel. Itt most az a lényeg, hogy helyrebillenjen az ország. A másik oldal folyamatosan inkább uszít, a követői elfelhősülüt képpel irogatják kommentjeiket, miközben a szájkarate mögött pusztán hatalmi harc áll: minden a mienk elven, és minden úgy lesz, ahogy a jobb oldal akarja.

  Majd, ha bebukik a mostani összetétel, jönnek a választások, vagy esetlegesen az előrehozott választások, akkor majd lehet pampogni, de kíváncsi vagyok, hogy onnantól számítva fél évre rá hányan fognak itt azok ellen obégatni, akik mellett kampányolva szidnak most másokat. A jobb oldalnak eszébe sincs az embereken segíteni.”
 • 6. Zaraki_Kenpachi 2009. május 07. 19:31
  „Ez olyan, mint a soproni városvezetés: miután megválasztották Fodor bandáját máris nem az volt a lényeg, hogy a városért tegyenek valamit, hanem az, hogy újrapróbálják értelmezni az elmúlt 4 évet és mindent, ami az adott pillanatban van. Megállt az élet az utolsó pillanatban. ÉS a mai napig ez tart. Itt meg mi van ismét? Nem sikerült az előrehozott választás, máris átmegy gyülölködőbe a jobb oldal, holott akiket beválasztanak az elnökségi tagok közé mindenről tudnak és tudnak arról is hogy mire szavaznak. Mosakodni mindig a legkönnyebb.

  AHA, és mielőtt megszólalnál: légyszíves keress meg egy ornitológust, mert ritka egy madár vagy, és vetekszel a dodók, valamint a tyúkok intelligenciaképességének alig 10%-val :)”
 • 5. Reális 2009. május 07. 17:41
  „Meddig tűrjük még a ,,libatolvajok" uralkodását!”
 • 4. Csabazs 2009. május 07. 15:33
  „"...több ponton is aggályos"
  És csak MOST jöttek rá?
  Mit csináltak eddig?”
 • 3. AHA. 2009. május 07. 13:31
  „Megint egy cikk amit a Kisalföld nem mer a címoldalra pakolni!
  :DDDDDDDDDDDDD”
 • 2. pampus 2009. május 07. 12:57
  „Bajnai is rátóti? Nem is meri megmutatni a hátát, lehet hogy libatollas? Jó ez a Magyar MSZP-sek -nek. Azok már megszokták, hogy az orruknál fogva vannak vezetve! Igaz nekik meg is éri, hisz a protekció az ma is protekció!
  Ezért nincs a fekete és a szürke foglalkoztatás felszámolva!”
 • 1. éaa 2009. május 07. 07:43
  „A rátóti legények,
  Libát loptak, szegények.
  Nem jól fogták a nyakát, a nyakát,
  Sej-haj a nyakát.
  Elgágintotta magát!

  A rátóti legények,
  Jaj, de nagyon szegények.
  Pénzért nyúl a zsebébe, zsebébe,
  Sej a zsebébe.
  Tökmag akad a kezébe.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ékszerboltot raboltak, megverték az eladót

Az első információk alapján több millió forintnyi ékszert vittek el egy kecskeméti ékszerboltból… Tovább olvasom