Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

A Komédiás a szívcentrumért

A győri Komédiás étterem tulajdonosa, Salakta Tiborné is csatlakozott a Kisalföld akciójához.

A győri Komédiás étterem tulajdonosa, Salakta Tiborné is csatlakozott a Kisalföld kezdeményezéséhez és támogatja a győri szívcentrum létrejöttét. Az étterem decemberi forgalmának egy százalékával járul hozzá az egészségügyi beruházáshoz.

Salakta Tiborné
„Családunkat sem kímélte a szívinfarktus"

– A családunkat sem kímélte meg a sors a szívproblémáktól, férjem 1994-ben, én pedig négy évvel később, 1998-ban kaptam infarktust – mondja Salakta Tiborné. – Budapestre kellett utaznom szívkatéteres vizsgálatra, ahol tíz napot töltöttem, s pontosan tudom, mennyivel jobb és egyszerűbb lett volna, ha a vizsgálatra Győrben kerül sor – indokolta döntését a tulajdonos, miért határozta el, hogy csatlakozik a támogatók köréhez.

Tájékoztatják a vendégeket

Salakta Tiborné elmondta azt is, azért ajánlotta fel az étterem decemberi forgalmának egy százalékát, mivel ez a legerősebb hónap. Az év végi fogadások és a szilveszteri óévbúcsúztató forgalmának egy százaléka nemes célokat szolgál. Erről majd a vendégeket is tájékoztatják az asztalon elhelyezett táblák segítségével. Salakta Tiborné eldöntötte már azt is, hogy nemcsak a 2005-ös év utolsó hónapjával segíti az alapítványt, hanem 2006-ban is kijelöl majd egy hónapot, amikor a bevétel egy százalékával ugyancsak támogatja a szívbeteg emberek gyógyítását.

Gyógyító beavatkozás

– Amikor szívinfarktust kaptam, szerencsére nem kellett műtőasztalra feküdnöm, a szívkatéteres beavatkozás során ugyanis koszorúér-tágítással teljesen rendbe tudtak hozni az orvosok – avat be titkaiba a tulajdonos, aki pontosan fel tudja mérni a szívcentrum jelentőségét.
Salakta Tiborné nem először támogatja a szívkatéteres labor létrehozását segítő alapítványt. Amikor a Kisalföldben megjelent a felhívás, s csekket is mellékeltünk lapunkhoz, ő is azok közé tartozott, akik magánemberként is a zsebükbe nyúltak a nemes célok érdekében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisautók és nagy hiányzók

Szombaton délben nyílt és kilenc nappal később, vasárnap este zárja kapuit Magyarország legnagyobb… Tovább olvasom