Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 21°C | 31°C Még több cikk.

A kivitelező állja a javítás költségeit

Nem az önkormányzatot terhelik annak az útjavításnak a költségei, amit Csornán a Szent István téren végeznek – közölte érdeklődésünkre Papp József, a város polgármestere.
Tavaly nagyszabású útfelújítás kezdődött Csornán. Az időjárás azonban ősszel „közbeszólt” és pihenőre küldte az építőket. A felújítási programban – többek között – szerepelt a Szent István tér is. Papp Imre alpolgármester korábban a következőket nyilatkozta: „A Szent István téren és környékén nem fejeződött be a kivitelezés. Jelenleg a szegély külső oldalának a feltöltését végzik. Arról szakemberek döntenek, hogy a felületi egyenetlenségeket miként lehet megszüntetni.”
Nos, a döntés megszületett, hisz az elmúlt napokban felmarták az út egy részét a tér keleti oldalán, ahol esős időben jókora víztócsák éktelenkedtek. A tócsák miatt a gyalogosok is gyakran menekülni kényszerültek, ha nem akartak elázni a járművek által felvert víztől.
Tehát a burkolat marása megtörtént, amit az újbóli aszfaltozás követ. Ezek után adódik a kérdés: ki fizeti a javítás költségeit?
– Természetesen a kivitelező, hisz az átvétel még nem történt meg – válaszolta röviden érdeklődésünkre Papp József polgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fény és a meridiánok sikeres találkozása

A Bioptron lámpáról sokan és sokat beszélnek. Írásunkban bemutatjuk a készüléket és elmondjuk,… Tovább olvasom