Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

A Kisalföld kedvenc tanárai

A Kisalföld új kampányt indít, amelyben olvasóink segítségével keressük az év pedagógusait.

Dr. Szilágyi György ma a dolgozók győri gimnáziumának igazgatója. Amikor találkoztam vele, a Révai-gimnáziumban földrajzot és orosz nyelvet tanított. De tehette volna ezt a francia nyelvvel is, vagy akár a Beatles történetét is oktathatta volna. Egyetemes elmének tartom és kiváló érzékkel megáldott előadónak.

Kommunikatív embernek, aki számára nemcsak a lexikális tudás, de az emberség, a kreativitás is nagy érték. Ő valóban tanár, mert nem oktatott, hanem tanított. Nyelvre, földrajzra és életszeretetre, egymás tiszteletére. Őt tiszta szívvel nevezem A hónap tanára, és majd Az év tanára címre. Nekem ő az egyik legjobb tanárom.

Ugye mindegyikünk életében van egy dr. Szilágyi? Egy olyan pedagógus, aki többet adott, mint amit a tanmenet előírt számára. Olyan ember, akire nemcsak hasznos, de jó is volt odafigyelni az órákon. Olyan, akinek igazán soha nem tudtuk megköszönni, hogy figyelt ránk, hogy magatartásával, tartásával, tudásával nevelt bennünket.
A Kisalföld most őket keresi!

Olvasóink ebben segíthetnek számunkra! Számítunk aktív közreműködésükre, hogy megtaláljuk az év pedagógusait. Ezért is indítjuk el most a Kisalföld legújabb kampányát, amely formájában, tartalmában talán leginkább Az év orvosa kampányunkhoz hasonlít. Olvasóink levélben, e-mailben, de akár SMS-ben is elküldhetik a számukra fontos tanár nevét, iskolájának címét, telefonszámát. Mi 2006 januárjától hetente felkeresünk legalább négy jelöltet és bemutatjuk olvasóinknak. Havonta kihirdetjük a legjobb általános iskolai alsós tanító, felsős tanár és középiskolai tanár címeket. Majd 2006-ban a pedagógusnapon annak a három tanárnak a nevét, aki Az év pedagógusa, A Kisalföld kedvenc tanára cím boldog tulajdonosa lehet. A különleges „verseny" szakmai támogatója a megyei pedagógiai intézet. A Kisalföld internetoldalain a nevezett pedagógusokra „Én is őt jelöltem volna" szimpátiaszavazatokat lehet majd leadni.

A Kisalföld kedvenc tanára versenyt 3 kategóriában hirdetjük meg:

1. általános iskolai tanító,
2. általános iskolai tanár,
3. középiskolai tanár.


A versenyre most tanító vagy nyugdíjas tanár is nevezhető.
A versenyre a tanár iskolája megnevezésével és a nevező pontos adatainak – név, telefonszám – beküldésével lehet nevezni.
Az összes nevező neve és (lehetőség szerint) fotója felkerül a www.tanar.kisalfold.hu oldalakra.

A versenyben induló tanárokra olvasóink a Kisalföld Online-on keresztül szimpátiaszavazatot küldhetnek. 

Bővebb információ: www.tanar.kisalfold.hu, 96/504-445
Beküldési cím: 9002 Győr, Pf. 28
E-mail: tanar@kisalfold.hu

 
hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

7-es erősségű földrengés a Fidzsi-szigetek és Tonga között

Erős, a Richter-skála szerint 7-es fokozatú földrengés rázta meg kedd hajnalban a Csendes-óceán déli… Tovább olvasom