Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

A Kisalföld

a kampányban

A Kisalföld az októberi önkormányzati választásokig arra törekszik, hogy tárgyszerűen tájékoztassa olvasóit. A voksolással kapcsolatos tudnivalók mellett lehetőségeinkhez mérten bemutatjuk a jelölteket és programjaikat is. Ehhez a következőket garantáljuk a választásokon indulók számára:
– A megyei közgyűlési tagok választására listát állító szervezeteknek hetente egy-egy eseményéről tudósítunk (kb. 20 sor, fotó nélkül, az eseményt maguk a szervezetek jelölhetik meg).
– A nagyobb városokban (10 ezer lakos felett) minden listát, polgármesterjelöltet állító szervezetnek heti egy-egy eseményéről tudósítunk. Ez a lehetőség vonatkozik a Győrött, Sopronban, Mosonmagyaróváron, Csornán vagy Kapuváron függetlenként induló polgármesterjelöltekre is.
Ezen településeken kompenzációs listát állító pártok helyi programjainak kivonatát is közzétesszük egy külön összeállí-

tásban. (A részletekről időben értesítjük a jelölő szervezeteket.)
A Kisalföld a jelöltállítás lezárulta után választási összeállítást jelentet meg, amelyben közöljük:
– a képviselőjelöltek teljes névsorát (a települések kislistáit, illetve a nagyobb városok egyéni választókerületeinek jelöltlistáit);
– a települések polgármesterjelöltjeinek névsorát;
– a megyei közgyűlés képviselőjelöltjeinek listáit;
– a kisebbségi kislistákat.
Terveink között szerepel továbbá, hogy városonként kerekasztal-beszélgetést szervezünk a polgármesterjelöltek részvételével, s az ott elhangzottakról fotós cikkben számolunk be.
Mindezeken túl a Kisalföld a történések hírértéke alapján közöl a választással kapcsolatos híreket a pártatlanság elvének betartásával. Általános szabályaink a parlamenti választásokon alkalmazottakkal megegyeznek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedre hoznám…

Szolgálati úton vagy szabadságon járva sokan sokféleképpen nézünk szét otthonunktól távol. Gyakorta… Tovább olvasom