Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

A halálosztó brigád tagjai féltik a családjukat

A négy férfi attól tart, hogy a családjukon állnak bosszút.

Alakot öltöttek az egy éven keresztül megfoghatatlan fantomként rettegett sorozatgyilkosok – a négy férfit állig felfegyverzett kommandósok vezették elő tegnap a Budakörnyéki Bíróságon. A gyanúsítottakat egy hét-nyolc kocsiból álló konvoj szállította át a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épületéből a Thököly úti bíróságra, közben teljesen lezárták az Andrássy utat és a Csengery utcát a forgalom elől.

Rendőrségi dolgozó az egyik gyanúsított testvére?

K. Árpád és Cs. István végig igyekezett takargatni magát, K. István és P. Zsolt azonban bátran nézett a kamerákba. Úgy tudjuk, K. Árpád és Cs. István is attól tart, hogy elfogásuk után a szeretteiken állnak bosszút. Utóbbi hozzátartozóinak különösen fájhatnak a történtek: Cs. István családja köztiszteletnek örvend a Debrecenhez közeli kistelepülésen, információink szerint a nővére a rendőrségen dolgozik.

A sors különös fintora, hogy Istvánt pontosan egy nappal 28. születésnapja után teperték le a kommandósok a rajtaütéskor. A bíró mind a négy férfit előzetes letartóztatásba helyezte. Egyre biztosabbnak látszik, hogy a K. testvérek azok, akik mind a kilenc, romákat ért támadásban részt vettek, a másik két gyanúsított kiegészítő szerepet vállalt.

A Bors meg nem erősített információja szerint Cs. István sofőrként vehetett részt a tiszalöki gyilkosságban, ahol lelőtték Kóka Jenőt. P. Zsolt pedig a galgagyörki támadásban vállalt szerepet, ott senki sem vesztette életét.

– Ügyfelemet több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják, amely a több mint egy évvel ezelőtti galgagyörki esettel hozható összefüggésbe – magyarázta a Borsnak Lőrincz Márton, P. Zsolt védőügyvédje.

– A szerepe még nem tisztázott és a rendőrség egyelőre bizonyítékokat sem tárt elénk. Ügyfelem tagadja, hogy részt vett volna bármelyik bűncselekményben. A rendőrségen pedig érdemben nem tett vallomást.

Bővebb információk itt!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sólyom vs. Fico: Szili nemzetközi vizekre viszi a botrányt

Az Országgyűlés elnöke nemzetközi fórumokon kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy nem engedték be… Tovább olvasom