Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

A francia zavargások kára

A francia biztosítók szövetsége szerint az ország városaiban zajló gyújtogatások, zavargások becsült biztosított kárértéke eléri a 200 millió eurót.
Ennek az összegnek csak körülbelül 10 százaléka, ami a már többezres gépkocsi-gyújtogatásokkal kapcsolatos. Ez utóbbiak kapcsán a francia biztosítói és a takarékpénztári szövetség megjegyzi, hogy tagjai függetlenül a biztosítás tartalmától teljes kármentesítést adnak – írja a Le Figaro című lap. Egy kivétel, az AXA biztosító az, amelyik a gyújtogatás ellen is biztosításokat kötött kocsitulajdonosok számára fizet csak kártérítést. A lap emlékeztet, hogy jelentős károk keletkeztek sportcsarnokokban, boltokban és raktárakban is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sportszeretet és gazdaság

Magyarországon a sportcélú nagy létesítmények létrehozása állami pénzek nélkül szinte elképzelhetetlen. Szerencsére akadnak olyan vállalkozók, akik döntenek, majd belevágnak, építenek, és azért üzleti érdekeiket szem elől soha nem tévesztve alkotnak. Rigó László ilyen ember.Jóvoltából Győr a DAC-pályától karnyújtásnyira százmilliós sportcentrummal gazdagodott. Tovább olvasom